Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1282
0

Экс-игрок Таврии на просмотре в кировоградской Зирке

Руслан Ивашко уже сыграл в товарищеском матче за кировоградский клуб

За неофіційною інформацією на перегляді в команді першої ліги «Зірка» (Кіровоград) перебуває нападник екс-гравець «Таврії» та ряду клубів першої ліги, Руслан Івашко.

Вчора Руслан брав участь в складі кіровоградської команди у товариському матчі «Черкаське Дніпро» – «Зірка» (на фото справа).

Руслан Івашко народився 10 листопада 1986 року в Чернівцях. Перший тренер — Гордей Дмитро Федорович. 2004 року підписав контракт на 3,5 роки з «Таврією», проте виступав виключно за молодіжну команду, а 2005 року у складі клубу «Фенікс-Іллічовець» брав участь у аматорському чемпіонаті України. У сезоні 2006/07 виступав за друголіговий «Хімік» (Красноперекопськ), зігравши 20 ігор в чемпіонаті, в яких забив 4 голи. Влітку 2007 року перейшов до «Іллічівця», у складі якого дебютував у Першій лізі 19 липня, відзначившись відразу дублем у воротах клубу «Фенікс-Іллічивець». За підсумками сезону допоміг команді зайняти перше місце і повернутись до еліти, проте сам Іващко залишився в Першій лізі, перейшовши до «Десни». На початку 2009 року підписав контракт з клубом «Фенікс-Іллічовець», в якому виступав до кінця 2010 року, поки клуб не було розформовано. За цей час відіграв за калінінський клуб 50 матчів у Першій лізі, в яких забив 7 голів. На початку 2011 року на правах вільного агента підписав контракт з першоліговим білоцерківським «Арсеналом», але вже влітку того ж року став гравцем ужгородського «Закарпаття». Не змігши закріпитись в складі команди, сезон 2011/12 провів на правах оренди за друголігове «Прикарпаття» та першоліговий бурштинський «Енергетик», а весь наступний сезон разом з одноклубником Владиславом Микуляком провів в оренді в першоліговій «Полтаві». 15 серпня 2013 року на правах оренди до кінця року був відданий до новачка Першої ліги тернопільської «Ниви». 2014 рік Руслан Івашко провів в білоруській команді «Торпедо-БелАЗ»: зіграв 15 офіційних матчів, в яких забив один м’яч.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Байеру на заметку: выскочки никогда не повторяют чемпионский триумф
Футбол | 26 апреля 2024, 11:35 22
Байеру на заметку: выскочки никогда не повторяют чемпионский триумф

Вспоминаем неожиданных чемпионов топ-5 в контексте их следующего сезона

6:0, 6:0. Известна следующая соперница Ястремской в Мадриде
Теннис | 25 апреля 2024, 19:15 10
6:0, 6:0. Известна следующая соперница Ястремской в Мадриде

Коко Гофф неожиданно легко уничтожила Аранчу Рус на грунте

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.