Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Кубок Украины
| Обновлено 18 января 2015, 12:03
2435
0

Кубок Украины: Кардинал-Ровно и в кубке разгромил Приват

Команда Сергея Поддубного традиционно отправила в ворота криворожцев семь мячей

| Обновлено 18 января 2015, 12:03
2435
0
Кубок Украины: Кардинал-Ровно и в кубке разгромил Приват
Фото Романа Цупрука

Черговим розгромом завершилася вже третя у нинішньому сезоні зустріч рівненського «Кардинала» та «Привата» із Кривого Рогу. Два матчі у рамках чемпіонату Екстра-ліги завершилися впевненими перемогами рівнян з однаковим рахунком – 7:2. У кубковій грі «Кардинал» перевершив самого себе, і декласував суперника ще більш переконливо – 7:1.

До кубкового матчу з «Кардиналом» аутсайдер Екстра-ліги, криворізький «Приват», підійшов значно оновленим. Команду покинуло одразу п’ять виконавців: Антон Кудь, Антон Острий, Антон Литвин, Роман Гречка та Іван Дедунов. Замінити їх були покликані і декілька новачків. У складі команди з’явилися екс-гравець хмельницького «Спортлідера+» Андрій Засенко, а також Олександр Галицький, Артем Ніколенко і Євген Кравченко. Усі вони з’явилися на майданчику у грі проти «Кардинала», втім особливої користі команді своїми діями не принесли.

Сам матч 1/8 розіграшу Кубку України дуже нагадував передноворічну зустріч «кардинала» і «Привата» у чемпіонаті Екстра-ліги. Одна із паралелей – швидкий гол гостей. Як і в попередній зустрічі – відзначився Антон Клушин.

На четвертій хвилині матчу Артем Фаренюк необережно зіграв проти Романа Бакума. Той виконав штрафний удар майже від центральної лінії. Після серії рикошетів м’яч опинився поміж Віталієм Дєнюжкіним та Антоном Клушиним, якого з останніх сил намагався стримати Олександр Басіч. У цьому епізоді гравець «Привата» виявився вправнішим – 0:1.

Втім, аби зрівняти рахунок господарям знадобилося десять усього десять (!) секунд. Євген Ланко блискуче виконав діагональний пас через увесь майданчик на Танського, Віталій в дотик віддав передачу вздовж лінії воріт на Маринюка. Мар’яну залишалося лише з метра вразити порожні ворота – 1:1.

Ще за чотири хвилини «Кардинал» вийшов вперед у рахунку. Євген Ланко, виконуючи штрафний удар, відпасував наліво на Танського, Віталій на швидкості обіграв одного суперника і потужним ударом метрів з десяти просто «прошив» Романа Юдіна.

Третього м’яча у ворота «Привата» глядачам довелося чекати ще дві хвилини. Він був дзеркальним відображенням першого. Знову Євген Ланко виконав чудову діагональ, цього разу на Маринюка, а Мар’ян – відпасував на Віталія Танського. Капітан рівнян елегантно, в один дотик перекинув воротаря – 3:1.

Рівняни не зупинялися на досягнутому і в гостей продовжувало паморочитися в голові. Володимир Сондак, перехопивши невдалу передачу суперника, втік у контратаку, обіграв воротаря і віддавав непоганий пас на Волянюка. Втім, в цьому епізоді Михайло на пас не встиг.

Буквально за хвилину Володимир Сондак повторив аналогічний трюк. Цього разу, зблизившись із воротарем, він віддав наліво на Кручка. Володимир міг робити передачу ще далі на Волянюка, втім і сам пробив непогано – 4:1.

Після четвертого пропущеного м’яча наставник гостей, Олександр Юзик, узяв хвилинну перерву. Вочевидь, тренер намагався привести до тями своїх підопічних. Проте, у цю мить «Приват» вже був швидше мертвий, аніж живий. І жодна тренерська реанімація не допомогла.

За дві хвилини до перерви Олександр Басіч однією передачею розрізав усю оборону «Привата» і вивів віч-на-віч із Юдіним Михайла Волянюка. Останній технічно вклав воротаря на паркет і закотив м’яча у порожні ворота.

Свій гол у матчі забив і Євген Ланко. Цього разу він не виконував діагональ на партнера, а замикав точну передачу Маринюка – 6:1. До слова, шостий гол від «Кардинала» пропускав вже не Роман Юдін, а Микола Дурбан, який вийшов замінити пригніченого колегу по амплуа.

Описувати в деталях перипетії другої половини матчу особливої потреби нема. Гості зуміли створити декілька гострих моментів. Один із них мав і новачок Євген Кравченко. Втім із його ударом впорався Іван Гурко, який в перерві замінив Віталія Дєнюжкіна.

Натомість, «Кардинал» продовжував гнути свою лінію. Команда Сергія Піддубного іноді по декілька хвилин поспіль впевнено контролювала м’яч, змушуючи суперника бігати вхолосту. А переможну і жирну крапку у зустрічі зрештою поставив Віталій Танський. Капітан рівнян був найспритнішим поблизу воріт суперника і оформив хет-трик. Таким чином «Приват», як і в усіх попередніх матчах проти «Кардинала», знову пропустив сім м’ячів.

Рахунок 7:1 дозволив «Кардиналу» впевнено пройти до чвертьфіналу розіграшу Кубка України. Наступного суперника рівнян вже невдовзі визначить жереб.

Тим часом, команда Сергія Піддубного у хорошому тонусі підходить до надважливої календарної гри чемпіонату Екстра-ліги проти «Енергії». Матч відбудеться 24-го січня у Рівному.

«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «Приват» (Кривий Ріг) – 7:1 (6:1)

«Кардинал-Рівне»: Віталій Дєнюжкін (Іван Гурко, 20) – Володимир Сондак, Мар’ян Маринюк, Віталій Танський, Сергій Піддубний, Володимир Кручок, Дмитро Ситник, Олександр Басіч, Артем Фаренюк, Михайло Волянюк, Євген Ланко
«Приват»: Роман Юдін (Микола Дурбан, 18) – Олександр Мазенко, Андрій Засенко, Олександр Галицький, Ігор Горло, Денис Божко, Сергій Путін, Антон Клушин, Роман Бакум, Артем Ніколенко, Євген Кравченко

Мар’ян Маринюк (4), Віталій Танський (8, 10, 35), Кручок (14), Волянюк (18), Ланко (19) – Клушин (4)
Євген Кравченко, Роман Бакум



Роман СВИРИДА, www/cardinal-rivne.com

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.