Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2160
0

Віктор МГЛИНЕЦЬ: «З Локомотивом нам важко ще тягатися»

«Спортлідер+» – «Локомотив» – 1:1. Післяматчевий коментар головного тренера хмельничан

Віктор МГЛИНЕЦЬ: «З Локомотивом нам важко ще тягатися»

Віктор Мглинець, головний тренер «Спортлідера+»:

- У «Спортлідера+» були шанси взяти троє очок?
- Я думаю, шанси були. Готувалися до гри у такому ключі, що нам потрібно буде шукати свій момент. Ми його знайшли. Досить непогано захищалися, в деяких епізодах нам пощастило. Я рахую наш гол заслуженим. Ми пресингували, і в деяких моментах це принесло свої плоди. Гол, який ми пропустили, з розряду необов’язкових, але він нівелюється тим, що в інших моментах могли пропустити, але нам щастило. Результат – закономірний, хоча за хвилину до завершення гри, якби Калукову більше пощастило, могли зачепитися за троє очок. Загалом, план на гру виконали, результат – нормальний.

- Чому так мало вдалося створити небезпечних моментів біля воріт «Локомотива»?
- З цією командою, в якій 90% гравців грають у збірній України, нам важко ще тягатися у майстерності, і тому ми свідомо грали другим номером. Надіялися на контратаки, на можливість створити небезпеку, відібравши м’яча, застосовуючи пресинг. Я рахую, було достатньо моментів, які могли закінчитися голом. У такому матчі два реалізованих моменти вистачило би для перемоги. Як не є, але грали команди другого та четвертого місць, і це говорить про рівень команд, недарма вони так високо знаходяться.

- Матч з «Ураганом» уже забули чи результат тої гри ще тяготіє над хлопцями?
- Не думаю, що забули. То були наші «золоті» троє очок, які би нам дали можливість поборотися за перше місце і була би додаткова мотивація. Тим не менше, та гра також забувається, і після нічиї з «Локомотивом» ми себе краще почуватимемо психологічно.

- Останній матч у цьому році у Сумах.
- У їхньому залі важко показувати швидкісний футзал, до того ж через покриття м’яч амортизує. Є своя специфіка, але звісно на це не потрібно звертати увагу і треба перемагати. Той самий «Ураган» виграв. Я думаю, що гра не буде легкою, адже усі команди, які у нижній половинні турнірної таблиці, набирають хід і очки. З цим суперником буде важко.

- Будете переглядати першу гру проти «СумДУ», яку ледве виграли?
- Всі ігри я пам’ятаю. В тій грі ми нанесли 44 удари, 27 з них голкіпер парирував. Це говорить про те, що перевага була у нас. Десь наша майстерність нас підвела, десь і голкіпер добре зіграв. Тим не менше, гра проти Сум буде нелегкою.

Віктор ПАЛАМАРЧУК, спеціально для Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.