Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
1039
0

Суперлига. Анонс игрового дня

В рамках очередного игрового дня состоится четыре матча

Суперлига. Анонс игрового дня
superleague.ua
У п'ятницю відбудуться чотири матчі Чемпіонату України серед команд Суперліги, серед, яких, безумовно, вирізняються поєдинки в Запоріжжі, де місцевий «Ферро-ЗНТУ» прийматиме «Черкаські Мавпи», та Києві, де зустрінуться «Київ» і «Дніпро». Крім того, «Будівельник» зіграє із «ДніпроАЗОТом», а «Галичина» – з «ОДЕСОЮ».
 
Матч дня: «Ферро-ЗНТУ» – «Черкаські Мавпи»
 
Запорізька команда прагнутиме реваншуватися за виїзну поразку в першому колі з рахунком 72-77. Тоді захисник «Черкаських Мавп» Кемерон Ранделс не лише став найкориснішим гравцем матчу, відзначившись 13 очками, 8 передачами, 7 підбираннями та 21 балом РЕ, а й забив низку важливих кидків, а також зібрав не менш важливі відскоки наприкінці матчу. Макс Адам Конате став найрезультативнішим гравцем «Ферро» із 18 очками та 7 підбираннями в активі.
 
Утім, зробити це команді Кирила Большакова буде нелегко, адже черкащани, маючи досить глибокий «ростер» і демонструючи якісну гру, досить упевнено посідають четверту сходинку турнірної таблиці, здобувши вже сім перемог зі старту сезону. В активі запоріжців п'ять перемог і сьоме місце в чемпіонаті.
 
Передматчевий коментар
 
Максим Міхельсон, головний тренер БК «Черкаські Мавпи», поділився очікуваннями від гри з «Ферро»: «Ми розуміємо, що гра буде важкою. Обіграти «Ферро» на їхньому майданчику – це завжди непросте завдання. У них сильний кістяк, який уже не перший рік грає разом. Сильною стороною нашого суперника можу назвати задню лінію, у нас навпаки, у цій ланці не вистачає виконавців та досвіду. Зараз на трай-ауті Тонченко, але на сьогодні я не знаю, наскільки він нам може допомогти, у нього гарне бачення та мислення, але не найкращі фізичні кондиції. Настрій у нашої команди прекрасний, всі готові до боротьби».
 
Передматчеві зміни
 
Напередодні гри в Запоріжжі «Черкаські Мавпи» дозаявили українського захисника Владислава Тонченка, який покликаний зміцнити задню лінію одного з лідерів чемпіонату, особливо враховуючи нещодавню травму Нікіти Руслова. Новачок черкащан на найвищому рівні пограв за «Миколаїв», також захищав кольори вищолігових команд «Кремінь» і «СоюзБаскетУголь». Крім того, виступав за молодіжну та національну збірні України. Шанс дебютувати за «мавп» Тонченко може отримати вже у п'ятницю.
 
Своєю чергою, якщо говорити про іншу пару суперників, то «Київ» упродовж кількох наступних місяців не зможе розраховувати на свого тренера Деяна Прокіча (словенський фахівець після хвороби проходить реабілітацію на Батьківщині), тож команду, як і у двох попередніх матчах на паркет виведе Леонід Іватін, що тимчасово виконуватиме обов'язки головного тренера. Зате центровий «вовків» і другий за підбираннями гравець чемпіонату Максим Сандул уже відновився від травми та готовий допомогти партнерам.

Суперліга
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Легенда НБА назвал лучшего игрока лиги, родившегося в США
Баскетбол | 25 апреля 2024, 06:44 0
Легенда НБА назвал лучшего игрока лиги, родившегося в США

Пол Пирс верит в талант Джейсона Тейтума

Хави принял неожиданное решение. Барселоне не нужно искать нового тренера
Футбол | 24 апреля 2024, 22:25 13
Хави принял неожиданное решение. Барселоне не нужно искать нового тренера

Легенда «сине-гранатовых» провел встречу с руководством и решил остаться в клубе!

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.