Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1983
0

Йожеф САБО: «Не надо спешить в Европу»

Экс-наставник киевского «Динамо» подвел итоги очередного тура чемпионата Украины

Йожеф САБО: «Не надо спешить в Европу»
«Олімпік» — «Чорноморець». Одесити психологічно не в найкращому стані. Це все впливає на гру. «Олімпік» — молодці, набирають очки. Щодо планів донеччан із приводу єврокубків, ми бачимо, як зараз грає в Лізі Європи «Металіст», пам’ятаємо виступи на євроарені «Карпат» і «Ворскли». Не варто поспішати. Треба, щоби була команда. У Європі інший рівень.
 
«Волинь» — «Іллічівець». Хочу похвалити Еріка Бікфалві, який багато забиває і став лідером у гонці бомбардирів. Недарма його й у збірну Румунії запрошують, і інші клуби ним цікавляться. А щодо «Іллічівця», ми знаємо, в яку ситуацію вони потрапили. Дай Бог, щоб у них збереглася команда.
 
«Металург» Зп — «Шахтар». Як би не пручалися запоріжці, «Шахтар» набагато сильніший. Дивився цю гру. Зрозумійте, у чому біда наших захисників: вони не атакують суперника, а лише роблять вигляд. Ідуть у відбір і, водночас, зупиняються! Як був забитий перший м’яч Марлоса? Досвідчений центральний захисник «Металурга» Віталій Лисицький спочатку вичікує, а потім… одвертається. Ну як так можна? Треба відвойовувати м’яч. І такий випадок не єдиний. Те саме було у Харкові, коли захисник на фланзі замість того, щоби зближуватися із суперником, дозволив тому зробити навіс у штрафний майданчик, і — гол. Це засвідчує, що в нас багато виконавців низького класу.
 
«Металіст» — «Зоря». Юрій Вернидуб переклав вину на арбітраж, але коли «Зоря» перемагала, щось не було чутно претензій до суддів. А зараз, коли стали програвати, чомусь виникли якісь питання. У кожній грі можна знайти мінуси у суддівській роботі. У луганців щось зламалося, в попередньому турі поступилися «Ворсклі», тепер — «Металісту». Є проблеми зі складом: хтось захворів, хтось травмувався. І за змістом гри підо­пічні Вернидуба просто провалилися. Ми їх раніше розхвалювали, у складі є перс­пективні футболісти — Малишев, Малиновський, Хомченовський. Хороші футболісти, ростуть. Проте для команди ще не завершилася перша частина сезону, а вони вже — у відпустці.
 
«Ворскла» — «Динамо». Як і очікувалося, полтавці зробили все від себе залежне, щоби гідно протистояти «Динамо». Але на команду Сергія Реброва нині приємно дивитися. Динамівці наразі справді показують якісний футбол. Ярмоленко у чудовій формі, на диво ці півроку демонструє стабільну гру. Мбокані провів матч на високому рівні. Трохи треба оборону налагодити, адже є елементарні помилки. Або придбати лівого захисника. Не знаю, що сталося з Відою. За будь-яких обставин «Динамо» зараз — це команда. Так само, як і «Шахтар». На сьогодні мені особисто подобаються ці два колективи, які грають у хороший футбол. «Дніпро» показав чудову гру в Мілані й заслуговував на більше, але до цього не вражав.
 
«Карпати» — «Говерла». Гра львів’ян залишає приємне враження, але в них вистачає навколофутбольних проблем, які також діють на психологію. А в пропущеному м’ячі, на мій погляд, провина Коваля. Ви вибачте, але там до воріт було метрів 35. Воротар висунувся трохи вперед і пропустив абсолютно необов’язковий м’яч. Так, захиснику «Карпат» удався непоганий удар, але такому воротарю це не пасує.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Лунин не оценит? Анчелотти хочет заиграть 2 других киперов к концу сезона
Футбол | 25 апреля 2024, 10:43 3
Лунин не оценит? Анчелотти хочет заиграть 2 других киперов к концу сезона

Наставник планирует выпустить Кепу и Куртуа в старте в ближайшее время

В Челси принято решение о будущем Мудрика
Футбол | 24 апреля 2024, 19:01 3
В Челси принято решение о будущем Мудрика

«Пенсионеры» расставили приоритеты в отношении украинца

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.