Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 30 ноября 2014, 23:01
5434
2

Сергій РЕБРОВ: Радий, що у другому таймі дотиснули суперника

«Ворскла» – «Динамо» – 0:3. Послематчевая пресс-конфернция

| Обновлено 30 ноября 2014, 23:01
5434
2
Сергій РЕБРОВ: Радий, що у другому таймі дотиснули суперника
Фото www.fcdynamo.kiev.ua

Головний тренер «Ворскли» Василь Сачко:

- Важко щось говорити, програвши гру 3:0. Настрій, чесно скажу, не дуже. Ми сьогодні програли заслужено. «Ворскла» зіграла некращу гру. У першому таймі ми грали більш дисципліновано, не дали створити моментів київському «Динамо». У другому таймі, пропустивши гол ми «розклеїлися». Для того, щоби забивати, потрібно створювати моменти. Сьогодні у цьому плані нам похвастатися нема чим. Я поздоровляю «Динамо» із заслуженою перемогою. Я прошу пробачення у вболівальників, ми не справдили усіх їхніх очікувань, можливо. Але ж це київське «Динамо».

- Мало дальніх ударів…
- Я розумію ваші претензії, але ж одна справа пред’являти їх спостерігаючи, це одна справа. Але нам потрібно працювати далі з хлопцями. Якщо ж щось погано, я ж не кажу, що це добре. Ми сьогодні зіграли погано, вибачте.

Sport.ua

Головний тренер «Динамо» Сергій Ребров:

- Важкий був матч, як і всі ігри в Полтаві. Тут хороша, організована команда, і сьогодні вона це ще раз продемонструвала, особливо, у першому таймі, коли у нас майже не було моментів. Радий, що хлопці витримали, вирвали найважливіші три очки, які мають таку ж цінність, як і перемоги у всіх інших матчах – з «Шахтарем», «Дніпром» та іншими нашими конкурентами.

- Наскільки стан газону завадив вам грати? Чи задоволені ви грою команди, незважаючи на такий впевнений результат?
- Звичайно, поле заважало, на такому газоні легше оборонятися. Але те, що ми домовлялися, хлопці намагалися виконувати. Повторюся, радий, що вони витримали і в другому таймі дотиснули суперника. Спочатку забили один, потім з'явилися ще можливості для взяття воріт, і ми забили ще кілька м'ячів. Звичайно, поле однакове для всіх. Думаю, це максимум, що могли зробити працівники стадіону. Ми їм вдячні, вони добре підготували поле. Інші команди грали сьогодні вдень зовсім по снігу.

- Що стало вирішальним у другому таймі?
- Те, що хлопці не звалилися на якийсь навал, хоча, безумовно, всі розуміли, наскільки важливі ці три очки. Хлопці продовжували робити те, про що ми домовлялися і досягли результату. Було видно, за рахунок чого ми хотіли обіграти цю команду, і я радий, що у нас це вийшло.

- Проблеми були з тим, щоб долетіти до Полтави. Як команда буде добиратися назад в Київ?
- Назад ми їдемо на автобусі.

Sport.ua

Источник ФК Ворскла
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Shurat88
Что тут сказать, я очень рад за Сергей Реброва, оправдал все ожидания болельщиков, желаю удачи Сергею еще большей и наконец то стать чемпионами и ЛЭ пройти как можно дальше! Болельщики соскучились за этим!
whitelight
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил