Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 21 ноября 2014, 14:33
1122
0

Суперлига. Анонс игрового дня

В рамках очередного игрового дня состоится пять матчей

| Обновлено 21 ноября 2014, 14:33
1122
0
Суперлига. Анонс игрового дня

Найближча п'ятниця стане одним із найбільш насичених ігрових днів першого кола регулярної першості Чемпіонату України серед команд Суперліги, оскільки буде зіграно одразу п'ять матчів: «Ферро» — «Київ», «Галичина» — «АЗОТ», «Миколаїв» — «Будівельник», «ОДЕСА» — «Черкаські Мавпи» і «Говерла» — «Дніпро».

Матч дня

У Запоріжжі зустрінуться команди, які посідають сусідні місця в турнірній таблиці, здобувши по чотири перемоги. Щоправда, на відміну від «Ферро-ЗНТУ», «Київ» провів на один матч більше. Відповідно, запоріжці перебувають на шостому місці в чемпіонаті, кияни – на восьмому, маючи однакові показники з «ОДЕСОЮ».

Передматчевий коментар

Головний тренер «Ферро-ЗНТУ» Кирило Большаков поділився очікуваннями від двох поєдинків – із «Києвом» і «Хіміком», які запоріжці проведуть наприкінці тижня:

«Ми готувалися до цих відповідальних матчів із оптимізмом, поставивши за мету обов’язково виграти один із них, а за сприятливих обставин – поборотися й за максимальний результат. Обидва суперники заслуговують на повагу. БК «Київ» демонструє цікаву гру з високим відсотком реалізації кидків, а «Хімік» – один із двох фаворитів чемпіонату».

Передматчеві втрати

Одразу кілька команд втратили гравців, які могли б їм допомогти у п'ятницю. Зокрема, форварду «Києва»В'ячеславу Боброву для відновлення після операції знадобиться як мінімум три місяці. Крім того, до лікарні з високим артеріальним тиском потрапив і головний тренер киян Деян Прокіч, що також пропустить матч у Запоріжжі. На поєдинок із «Ферро» «вовків» виведе тимчасово виконуючий обов’язки головного тренераЛеонід Іватін.

Не обійшовся без втрат і «ДніпроАЗОТ», оскільки через травми під питанням участь у матчі з «Галичиною»Богдана Байди та Станіслава Овдеєнка, котрі пропускали й попередню гру своєї команди.

Не поїхав із командою до Миколаєва центровий «Будівельника» Максим Івшин — гравець усе ще проходить відновлення після пошкодження двотижневої давності у матчі проти «Говерли».

Матч з «ОДЕСОЮ» пропустить молодий захисник «Черкаських Мавп» Нікіта Руслов, котрий через травму, отриману на одному з останніх тренувань команди, не гратиме близько місяця. У нинішньому сезоні Руслов став важливим елементом в ігровій картині команди, а в останньому матчі проти «Будівельника» взагалі провів на паркеті 29 хвилин. Останні три дні через ангіну не тренувалися й центрові черкаської команди Ігор Чумаков і Станіслав Завадський. З командою до Одеси вони, все ж таки, поїхали, але наставник черкащанМаксим Міхельсон переймається ігровими кондиціями своїх «бігменів»:

«Ми очікуємо на важкий матч. В Одесі специфічний зал та гарна підтримка, там завжди грати непросто. Не винятком буде й найближча гра… До гри ми підходимо з гарним настроєм… Думаю, у психологічному аспекті в нас усе гаразд. Зараз більше думаємо про інше – кадрові проблеми. У нас випав важливий елемент – це Нікіта Руслов, який в останніх матчах виконував великий об’єм роботи. Замінити його буде складно. Також через ангіну відразу три дні тренувань пропустили Чумаков і Завадський. Вони й досі ще не повністю одужали, тож їхня участь у грі під питанням».

Битва аутсайдерів

Після поразки від «Миколаєва» наставник «ДніпроАЗОТу» Валерій Плеханов іронічно зауважив, що матч із «Галичиною» стане для його підопічних фіналом чемпіонату світу. Дійсно, незважаючи на два останні місця, які команди посідають у кінці турнірної таблиці, майбутні суперники докладуть максимальних зусиль, щоб здобути перемогу. Особливо вона потрібна «левам», які поки що не тріумфували в чемпіонаті жодного разу, хоча провели вже вісім матчів.

Суперліга

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Как это возможно? Вратарь получил две желтые, но продолжил матч еврокубка
Футбол | 18 апреля 2024, 22:54 6
Как это возможно? Вратарь получил две желтые, но продолжил матч еврокубка

Мартинес достал арбитра своими выходками, но выиграл серию пенальти

Камбэк Клоппу не удался. Ливерпуль вылетел из Лиги Европы
Футбол | 18 апреля 2024, 23:55 3
Камбэк Клоппу не удался. Ливерпуль вылетел из Лиги Европы

Красные сумели отыграть у Аталанты только один мяч из трех

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.