Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 15 ноября 2014, 22:38
2944
0

Сергій ПІДДУБНИЙ: «Роман Ковальчик – майстер своєї справи»

«Кардинал-Ровно» – «ЛТК» – 5:2. Послематчевый комментарий главного тренера ровенчан

| Обновлено 15 ноября 2014, 22:38
2944
0
Сергій ПІДДУБНИЙ: «Роман Ковальчик – майстер своєї справи»

Після завершення гри, представникам ЗМІ досить довгий час довелося чекати тренерів команд, напевно тому, чи не вперше в історії, першим на прес-конференцію з’явився Сергій Піддубний, який не приховував свого задоволення результатом гри.

- Перш за все, хотів би привітати з перемогою наших вболівальників і гравців команди. Дякую їм за те, що вони перетерпіли і вижали з себе все, що могли. Що стосується самої гри, то вона складалася з окремих складових. Ми спочатку забили гол і мали три моменти, два з яких в порожні ворота. В таких випадках м’яч потрібно просто заносити у ворота. Проте це, скоріш за все, відбулося не через брак майстерності, а через надмірне хвилювання і просте невезіння. Забий ми тоді другий гол, сіли б – і, можливо, все склалося б по-іншому. А так, згодом нам забили, ми почали пропускати гострі контратаки, підстроюватись під їхню гру. А «ЛТК» на даний момент команда така, не хочу її жодним чином образити, яка і сама ніби не грає, але і іншим грати не дає. Луганчани постійно пресингують, не дають вільно «дихати». Тому з ними важко грати, хлопці добре фізично підготовлені, і тобі доводиться грати на максимумі своїх можливостей, шукати щілини в їхній обороні, щоб реалізувати це. Все-таки добре, що наші комбінації проходять, і вже не вперше всі дивляться, але нічого зробити не можуть. І це добре, що так воно виходить.

Що можу відмітити по другому тайму? Вийшов Ситник і «поперекушував» їх на задній лінії, давши таким чином більше можливостей грати на атаку Волянюку і Кашубі. Але грою Михайла я не в повній мірі задоволений. У плані атаки я чекаю від нього більшого. Волянюк повинен більше атакувати, більше брати на себе гру. А поки що він виглядає такою собі сірою мишкою. А ось Фаренюк, на мою думку, грав досить вдало. Чіплявся за м’яч. Добре зіграв у другому таймі Дєнюжкін, який своїми довгими, гострими і точними передачами створював небезпечні моменти поблизу воріт суперника. У такому випадку і нам легше. А коли забили третій гол, то стало набагато простіше грати, адже перевага на нашому боці. Згодом ми розіграли награний стандарт. Після цього Ланко створив справжній шедевр, пробігши через усе поле, а наприкінці атаки, ще й так підсік воротаря.

Цікаво, що до цього більше гола за матч «ЛТК» в цьому чемпіонаті ще не пропускав. Я передивися їхні ігри. У перших турах, коли Рося не було, то Савенко для них був справжній «цар», а по-друге, якби нам так фартило... Але потрібно також відмітити, що Роман Ковальчик – майстер своєї справи, він так налаштовує гравців і готує фізично, що з ними дуже важко грати. Вони біжать всі два тайми, пресингують. Окрім того, вони добре захищаються і шукають на стандартах свої моменти – б’ють і з цього мають позитивний результат.

У нас попереду три виїзних гри, але це нас не непокоїть, адже якщо подивитися на попередні ігри, то ми в рідних стінах у чотирьох іграх взяли лише 6 очок, а в чотирьох виїзних – 10, тобто показали набагато кращий результат, якраз в гостях. Хоча, я не хочу жодним чином виправдовуватися, але і гра з «Локомотивом» , а також зі «Спортлідером+» – це, як кажуть, нещасний випадок. І якби ми ще й цю гру програли, то це було б взагалі… Притому, як вона розпочиналася, забили гол, потім не забивали в пусті. Пропустили у свої… Працюємо над помилками, але все одно – четвіркам ще потрібно притиратися.

Правда, вже є певні плюси. Протягом гри намагаюся дати можливість пограти всім гравцям. Так, Кручок, він ні чим не гірший за інших, і до нього не має претензій, але по стилю гри він і Сондак не мають тих габаритів, що у гравців «ЛТК». Луганчани достатньо масивна команда і їм з ними грати важкувато. Навіть, Басич, який міцний у ногах, але маленького зросту, тому і він теж не досить комфортно почувається в грі проти таких гравців. На мою думку, Ситник, Кашуба, Волянюк, Фаренюк, якраз під стать «телефоністам», ну, а ми вже так – підігруємо, шукаємо стандарти, вижимаємо все наскільки вистачає сил.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.