Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 13 ноября 2014, 20:10
4499
6

Сергей НАГОРНЯК: «В нашем футболе процветает кумовство»

Член тренерского штаба «Днепра» прокомментировал эпизод с травмой Степаненко

| Обновлено 13 ноября 2014, 20:10
4499
6
Сергей НАГОРНЯК: «В нашем футболе процветает кумовство»

Тренер дніпрян прокоментував епізод з пошкодженням Тараса Степаненка у матчi «Шахтар» – «Дніпро».

- У мене викликає велике здивування та істерія, яка зараз точиться навколо моменту матчу «Шахтаря» та «Дніпра», коли Калініч в боротьбі завдав пошкодження Тарасу Степаненку. Деякі експерти почали говорити, що це зроблено нібито навмисно. Мене ці слова дивують! Під час гри я знаходився біля поля. Ніякої навмисної дії, щоб завдати травми Степаненку, не було. В цьому я переконався, навіть переглянувши повтори. Я погоджусь, що це не дуже приємний момент. Але він ігровий. Нам прикро, що гравець національної збірної зазнав травми. Я з повагою ставлюсь до Тараса Степаненка. Але потрібно розуміти, що Калініч не хотів його травмувати. Якщо розібрати момент, то була боротьба. Тарас тягнув Ніколу за футболку, а хорват вистрибував. Коли гравець вистрибує, йому потрібно відштовхнутись. Це видно на повторах. Степаненко нав’язував боротьбу і не давав зіграти супернику. Я говорив з Калінічем. Він пояснив, що не хотів травмувати Тараса. Це просто футбол. Людина, яка пограла в англійській Прем’єр-лізі, здивована, що його за такий момент пропонують дискваліфікувати. Якщо так вже брати, то в кожному турі можна познаходити подібні моменти. Просто Калініч розбив Степаненку брову. Якби не було крові, то не було б і цього конфлікту. Прошу ще звернути увагу, що арбтір який знаходився поруч, не став давати картки гравцю «Дніпра». Суддя відчував гру. Футболісти почали сперечатись тільки після того, як побачили розбиту брову.

- Деякі екcперти пропонують КДК дискваліфікувати Калініча...
- Я з повагою ставлюсь до всіх експертів, оскільки сам знаю, що це означає. Але я не розумію, як той же Сергій Юрійович Морозов може давати настанови КДК дискваліфіковувати Калініча? Якби син Сергія Юрійовича не працював у КДК, то ніхто б не звертав уваги на його поради. А так виходить, що батько дає настанови сину. Це просто комедія! Виходить, у нас у футболі, як у політиці - кумівство. А де етика? Всі думаючі люди знають, чию позицію в ефірах відстоює Сергій Юрійович. Мені здається, ці скандали просто не потрібні. У нас КДК і так в минулому турі гучно відзначився, коли почав прописувати, в яких матчах грати, а де пропускати. Такого в світі не бачили. В КДК є люди, які розбираються у футболі і розуміють, що таке боротьба у цій грі. А нагнітати ситуацію не варто. «Дніпро» дуже поважає такого футболіста, як Тарас Степаненко, і хоче, щоб через це пошкодження він не пропускав матч національної збірної України.

MatchDay

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Космонавт ДК
"Сергей НАГОРНЯК: «В нашем футболе процветает кумовство»"
Теперь понятно,как Нагорняк оказался в Днепре..
Я-ЗА-ДНЕПР
Те що Підерація тупо відмазала Степаненко з дискваліфікацією це 100%! Зробили на конкретні матчі щоб Шахті легше було. На матчі проти Говерли могли і не дискваліфіковувати! Там Шахта закритими очима має вигравати.. Нічого, люстрація і до вас шавок ФФУшних добереться!
alex_echo
Підтримую Сергія. Ніякого умислу там не було. А порівнювати поведінку Калінича і Сепаненка у матчі з ДК просто безглуздо, оскільки те, що він потім вибачався, ніяк не виправдовує Тараса. А кумівство треба перебороти, бо всі знають, як протягом кількох сезонів КДК ніяк не реагувало на провокаційну поведінку Срни, в той же час дискваліфіковуючи інших гравців напередодні матчів з Шахтарем.
Bandera.Lviv
ЛЮСТРАЦІЮ!