Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 10 ноября 2014, 17:56
1872
4

Василий ИВЕГЕШ: «Тернополь кто-то «заказал»

Главный тренер команды прокомментировал поражение от «Горняка» (0:3)

| Обновлено 10 ноября 2014, 17:56
1872
4
Василий ИВЕГЕШ: «Тернополь кто-то «заказал»

Головний тренер ФК «Тернопіль» Василь Івегеш на післяматчевій прес-конференції по «гарячих» слідах назвав чинники поразки його команди від криворізького «Гірника».

– На матч з «Гірником» ми готувалися, як ніколи, бо хотіли показати хороший футбол в останній домашній грі цього року. Прагнули, щоб вболівальник і наступного року приходив на наші матчі. Не знаю, що сталося в цьому поєдинку? Не хотів би аналізувати наші вилучення, але кілька слів скажу. Якщо йде нападник суперника у центральній зоні атаки, падає, при цьому не викочується віч-на-віч з воротарем і, чомусь, наш захисник отримує не жовту, а одразу червону картку. Цього я не можу зрозуміти. Другий випадок. Волошинович підкотився до гравця команди суперника, при цьому навіть не потрапив тому по нозі. Епізод трапився поруч зі мною. Натомість крик, шум. Підходить арбітр і показує ще одне попередження, добре знаючи, що в Волошиновича воно буде другим.

Після першого вилучення ще якось можна було грати. На початку другого тайму ми навіть почали атакувати, нагнітати, адже суперник нас добре вивчив, побудувавши гру від оборони. У нас був єдиний шанс – атакувати, щоб захисники «Гірника» помилялися. Але коли у нашій команді вилучили другого гравця, то в нас шансів вже не було.

Не знаю, чи нас хтось «замовив», як то інколи буває, бо ми підібралися дуже високо в турнірній таблиці, чи хтось нас розглядає на майбутні ігри, як це колись вчиняли великі тренери у Радянському Союзі, рахуючи наші жовті і червоні картки? Якщо це справді так, нехай це залишиться на совісті тих людей, які так вчиняють! Зі своєї сторони скажу одне – ми ще не програли, на поле вийдуть молоді футболісти і земля під ними буде горіти. Сьогоднішня поразка – не кінець світу. Так, шкода, що ми перервали дворічну безпрограшну домашню серію. Після матчу хлопці зайшли в роздягальню зі слізьми на очах. При цьому вони одразу заявили, що готуватимуться до наступного матчу з повною віддачею і ніхто їх не зламає. Справедливість на світі є і Бог нам обов’язково допоможе!

ФК «Тернопіль»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Bandera.Lviv
ВИКЛАДІТЬ відео нарізку і усе стане ОЧЕВИДНИМ!, а так НІ ПРО ЩО... а ля циганеско
suitengu
"Якісь негідники чаклують проти них" (с)
igor19632010
МАДЯР ПЕРЕЙМАЕ ДОСВІД ЦИГАНА СКИГЛИТИ
ukraine-ternopil
на ниву намікає але в них толком то зарплату нема чим заплатити а тут суддю заказали...