Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 09 ноября 2014, 23:10
38123
73

Динамо теряет очки и игроков

Подопечные Сергея Реброва на НСК «Олимпийский» сыграли вничью с «Карпатами»

| Обновлено 09 ноября 2014, 23:10
38123
73
Динамо теряет очки и игроков
Фото www.fcdynamo.kiev.ua

Після минулого туру, у якому «Карпати» зазнали домашньої поразки від «Зорі», наставник львівського клубу Ігор Йовічевіч вирішив не змінювати стартовий склад свої підопічних. Натомість керманич «Динамо» Сергій Ребров після гостьової розгромної перемоги над «Дніпром» зробив ряд кадрових змін. Замість Шовковського місце у воротах зайняв Рибка, і після тривалої перерви в основу повернулися Гусєв, а також Теодорчик, який, нагадаємо, провів переможний гол столичного клубу в першій кубковій грі суперників, яка відбулася у Львові.

Суперники, які втретє зустрічалися за короткий період, почали поєдинок без особливої розвідки. Додатковою мотивацією для «Динамо» стало і повідомлення зі Львова про втрату очок їх переслідувачів з «Шахтаря» та «Дніпра». Тож господарі поля в дебюті гри заволоділи ініціативо, але до небезпечних моментів біля воріт Мисака справа не доходила. Боротьба за м’яч часто виходила за рамки правил і досвідченому арбітру Мосейчуку доводилось вгамовувати пристрасті з допомогою жовтих карток.

Перший же гольовий момент виник лише в середині тайму, коли після атаки лівим краєм м’яч від захисника зрикошетив до Сидорчука, який сходу пробивав під поперечину, але Мисак встиг перевести м’яч на кутовий. «Зелено-білі» за підтримки своїх вболівальників, яких за традиціє чимало приїхало до Києва, небезпечно контратакували, але захисники «Динамо» встигали ліквідовувати загрози. Під кінець тайму викликала пожвавлення на трибунах небезпечна флангова передача Беланда, але Мисак знову перевів м’яч за лінію воріт.

Під час перерви ймовірними були заміни у складі «Динамо», пов’язані з підсиленням атакувальних дій, проте Ярмоленко та Кравець продовжували перебувати на лаві запасних. Натомість у захисті замість Хачеріді на поле вийшов Бурда. Першим змінити рахунок на «Олімпійському» міг Рибалка, який підступно виконав штрафний, але Мисак знову рятує «Карпати» від неприємностей. І лише згодом після цього моменту у гру вступив Ярмоленко, перейнявши капітанську пов’язку від Гусєва.

Натиск на ворота гостей зріс ще більше, і після чергової масованої атаки «динамівців» дива реакції демонстрував воротар «Карпат», у падінні парируючи удар Сидорчука. Черговий порив оплесків на трибунах викликала поява на полі Кравця. Але згодом кращий голеадор чемпіонату у верховій боротьбі зіткнувся головою з одноклубником Бурдою, і через травму вимушено повернувся в роздягальню. Оскільки всі заміни в «Динамо» було вичерпані, то столичний клуб залишився у меншості.

І «Карпати» втратили реальний шанс відкрити рахунок, коли удар Пучковського встиг відбити Драгович, що стояв на лінії порожніх воріт. Вкотре у цьому поєдинку хапається за голову Сидорчук, пробивши здалеку впритул зі штангою. Під кінець матчу Сидорчук підвів свою команду, порушивши правила проти Худоб’яка, і після другої жовтої картки побачив перед собою червоне світло від Мосейчука.

Гравці «Динамо» залишилися на полі вдев’ятьох, і арбітр компенсував до матчу шість (!) хвилин, впродовж яких міг зі штрафного забити гол Ярмоленко, але пробив надто неточно. У підсумку столичний клуб втратив важливі для лідера чемпіонату два очки і перервав гольову серію в матчах з «Карпатами», яка тривала 8 ігор. Нічия ж для львівського клубу стала ювілейною, 100-ю, зафіксованою в елітному дивізіоні України на полях суперників. Тепер на «левів» чекає домашній матч проти іншого гранда – «Шахтаря».

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

«Динамо» (Киев) - «Карпаты» (Львов) - 0:0

«Динамо»: Александр Рыбка, Александр Драгович, Данило Да Силва, Домагой Вида, Евгений Хачериди, (Никита Бурда, '46), Джермейн Ленс, Сергей Рыбалка, Сергей Сидорчук, Юнес Беланда, Олег Гусев, (Андрей Ярмоленко, '56), Лукаш Теодорчик, (Артем Кравец, '68)
«Карпаты»: Роман Мысак, Павел Ксенз, (Амбросий Чачуа, '90), Андрей Гитченко, Владимир Костевич, Грегор Балажиц, Денис Мирошниченко, Игорь Пластун, Михаил Сергийчук, (Тарас Пучковский, '70), Олег Голодюк, (Денис Кожанов, '64), Игорь Худобяк, Муртаз Даушвили

Сергей Сидорчук, 20. Сергей Рыбалка, 36. Джермейн Ленс, 95. - Денис Мирошниченко, 14. Игорь Худобяк, 58. Муртаз Даушвили, 77. Роман Мысак, 80. Игорь Пластун, 91.

 Сергей Сидорчук, 87 - повторное предупреждение.

Арбитр: Юрий Мосейчук (Черновцы)

Удары (в створ): 11 (6) – 6 (2).
Угловые: 9 – 2.
Офсайды: 2 – 2.

Зрителей: 14.369
Оценка поля: 5
Честная игра: 5,750 - 5,000.

Видео матча

 

ДИНАМО - КАРПАТЫ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

Sport.ua

События матча

87’
Сергей Сидорчук(Динамо Киев) получает красную карточку. Рукой зацепил в центре поля Худобяка и получил второе предупреждение.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Таблица Ла Лиги после Эль Класико, победы Жироны и поражения Атлетико
Футбол | 23 апреля 2024, 12:00 0
Таблица Ла Лиги после Эль Класико, победы Жироны и поражения Атлетико

19–22 апреля состоялись матчи 32-го тура чемпионата Испании 2023/24

ВИДЕО. Может повторить? Челси вспомнил супергол Мудрика в ворота Арсенала
Футбол | 23 апреля 2024, 18:57 1
ВИДЕО. Может повторить? Челси вспомнил супергол Мудрика в ворота Арсенала

Украинский вингер точно запомнил матч первого круга

Комментарии 60
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
nikzae
Откровенно говоря - результат закономерный. Как это ни печально - но на победу команда не наиграла. Потерян шанс уйти в отрыв.
Мало того - поломалось куча игроков. А вот это даже хуже, чем потеря очков.
Валерий Хоменко
Тока непонятный перл: Динамо теряет очки, а шо Карпаты не теряют !?
Валерий Хоменко
Так енто происки ФФУ лыжников - снять очки, и за шо !? Не надоть путать мансы-финансы с заработанными игроками команды очки - вопиющая несправедливость к игрокам и клубу !
vibos11
На игру повлиял счет в Львове. Вместо того чтоб воспользоватся, удалялись и травмировались игроки. Это все цепи одного звена-расхлябленость и недооценка. А ведь эти потерянные очки могут и не хватать, кто его знает...это не конец чемпионата.
colspirit
Матч выдался неплохой, хотя и очень обидное столкновение. Сидорчука удалили за дело, слышно было как Ребров спрашивал у него, "зачем нарушал? вас там пятеро было". думаю дожали бы Карпаты если бы в меньшинстве не остались, очень обидное столкновение, Кравцу опять не фарт, только - только повторно вызвали в сборную (надеюсь его залатают, как и Степаненко). Карпатам желаю продолжать в том же духе, но только не так грубо.
alessandro13
________________________________________________________________________________________
Когда в прошлом году Карпаты выиграли у Шахтёра (3:2), Мирча и болелы кротов задвали вопросы, а будуь ли Карпаты так же играть против Динамо. Теперь ты высказываешь сомнения в том, что львовяне будут недостаточно заряжены на игру с Шахтёром. Даже смешно как-то!
Shurat88
А мне игра понравилась, Карпаты заслужили это 1 очко, но очень грязно играло, а ДК порадовало что даже вдесятером норм выглядело, жаль что Кравец только вышел , а тут такое.... ну это футбол...так что можно сказать все лидеры потеряли очки, а вэто время Заря продвинулась к лидерам, да и Металл тоже.
rno555
вечір англійського футболу в україні-отакі видовища би дивитись частіше- подяка всім чотирьом клубам
energetik
я игру не смотрел, но могу с уверенностью сказать что матч был интересеый.
mistercx
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
DarkangelViktor
у тебя будет возможность сказать им "спасибо" в следующем туре...))
virtuoz85
Харе вонять... Нормально ДК играли, все шло к голу. Кто виноват что игроки столкнулись?? Всьо наладится!
DKTheBest
Странный ты или недалекий, что более вероятно.
Николай(Донбасс)
Спасибо Карпатам за отличный матч! Пошел с хорошим настроением смотреть сладкие сны...
Николай(Донбасс)
DKTheBest, 09.11.2014 22:44
Это вы поначалу всем своим тренерам-бакланам псалмы поете и славите, а потом поносите...
DKTheBest
Ты сайт попутал. Или как у вас там бакланят-рамсы.
Владимир Сагайдак
Динамо будет чемпионом и точка!!! Ну хотя бы тому, что эти "супер клюбы", которые сегодня скатали унылую ничейку во Львове мы дрюкнули!!!
DKTheBest
Не кажи хлопче "ґоп" поки не перескочиш.
Николай(Донбасс)
Ребров тоже пополнит большую армию динамовских футбольных "экспертов"