Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 07 ноября 2014, 18:14
3087
0

Василь САЧКО: «Бажання та старання було мало»

«Ворскла» – «Іллічівець» – 0:0. Післяматчева прес-конференція

| Обновлено 07 ноября 2014, 18:14
3087
0
Василь САЧКО: «Бажання та старання було мало»

Микола Павлов, головний тренер «Іллічівця»:

- Ви подивіться, хто у нас був на заміні… А у вас! У нас коліна тремтіли, то Кривошеєнко, то Бараннік. Ковпак правильно підмітив, що це будуть різні ігри – чемпіонат і кубок. У нас склад змінився лише на двох позиціях, а гра вже зовсім інша. Надійність в обороні та контргра нам вдавалися. Ми зіграли на нуль, якщо помітили ми кожні дві гри міняли воротаря. У нашому становищі, у нас слабка конкуренція, тому ми даємо можливість гравцям пограти у Прем’єр-лізі. Можливо, це і не дає великого досвіду, але з’являється впевненість. Навіть с такою командою, яка у нас є, якщо б ми грали вдома, або жили б як цього разу у спокійній обстановці, в готелі. Хочу сказати «спасибі» «Ворсклі», яка нам надала всі умови для навчально-тренувального процесу всі ці дні. Та побажати удачі «Ворсклі» у кубку та у чемпіонаті.

- А якщо все ж порівняти ці дві гри?
- Сьогодні у нас грали 11 здорових футболістів, а минулого разу, один хлопець вийшов травмований і через нього нам забили три м’ячі. Але молодим властиво помилятися. А ми маємо їх прощати. Яворський, наш гренадер, вийшов сьогодні і проблем у нас в штрафному було значно менше. У середній лінії та попереду ми зіграли добре, як цього разу, так і тій грі. В кубковій грі удача була на вашій стороні, а сьогодні її трохи не вистачило.

Василь Сачко, головний тренер «Ворскли»:

- Що казати? 0:0… Важка гра була. Хлопці сьогодні старалися, але бажання та старання було мало. Для того, щоб виграти, потрібно забивати м’ячі. Ми створювали моменти, напівмоменти, якими мали скористатися. Це футбол, нічого не поробиш, потрібно із високо піднятою головою дивитися на реалії. Ми розраховували на перемогу, хотіли виграти, але це футбол.

- Нефутбольне питання: ви родом із Донбасу, з вашими рідними все добре?
- Дякувати Богу. Але є багато друзів, які переживають некращі часи у житті. Ми розуміємо також і «Іллічівець», їхні проблеми. Коли не має домашнього стадіону, коли постійно у дорозі, це не додає плюсів. Що стосується нашої гри, ми будемо її розбирати. Готуватися на наступні матчі. Зараз так виходить, що навколо «Ворскли» постійно якійсь інтриги, якась напруга. Є «добродії», яки можуть зараз зрадіти такому результату. А нам потрібно крокувати далі. Я впевнений, що у нас попереду багато ігор та перемог.

- На минулому матчі з «Іллічівцем» тут був Андрій Русол. За кім він спостерігав?
- Я знаю, мене зараз не цікавить на кого він дивився. Крім Русола, приїздять і на інші ігри «Ворскли» інші спеціалісти. Дивляться, цікавляться нашими гравцями. Конкретних пропозицій не було. Я зараз не можу щось казати, бо нема конкретики. З тими футболістами, у яких закінчується контракти, ми ведемо розмову, якщо вони бажають грати у «Ворсклі», вони тут грають.

Sport.ua

Источник ФК Ворскла
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Куртуа прокомментировал скандальный эпизод с якобы голом в ворота Лунина
Футбол | 24 апреля 2024, 08:01 1
Куртуа прокомментировал скандальный эпизод с якобы голом в ворота Лунина

21 апреля «Реал» Мадрид обыграл «Барселону» со счетом 3:2

Шок в дерби, триллер в Манчестере. Эвертон сенсационно одолел Ливерпуль
Футбол | 25 апреля 2024, 00:05 22
Шок в дерби, триллер в Манчестере. Эвертон сенсационно одолел Ливерпуль

Ириски обыграли Клоппа и Ко 2:0, Миколенко травмировался, Ман Юнайтед выиграл у Шеффилда

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.