Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 02 ноября 2014, 09:21
5801
9

Карпаты – Заря. Анонс

«Карпати» прийматимуть «зручну» для себе «Зорю»

| Обновлено 02 ноября 2014, 09:21
5801
9
Карпаты – Заря. Анонс

У неділю, 2 листопада, «Карпати» на стадіоні «Україна» прийматимуть луганську «Зорю, яка цього року успішно виступала у Лізі Європи, а нині перебуває на сьомому місці у Прем’єр-лізі. Підопічні Ігора Йовічевіча після припинення виступів у Кубку України тепер усі сили віддаватимуть поєдинкам у чемпіонаті, де «зелено-білі» наразі перебувають у нижній частині турнірної таблиці.

У національних чемпіонатах нова зустріч стане вже 25-ю, і раніше у Львові «Карпати» жодного разу не програвали луганському клубові: десять перемог та дві нічиї. Востаннє підопічні Юрія Вернидуба прилітали до Львова у серпні минулого року і тоді глядачі голів так і не побачили – 0:0. Натомість у квітні, коли «Зоря» ще приймала суперників в Луганську, була зафіксована бойова нічия 2:2. Тоді у господарів голи забивали Іван Петряк і Данілу Олівейра, у гостей – Олександр Гладкий і Младен Бартуловіч. Як бачимо, з голеадорів останнього поєдинку в складах обох суперників залишився один Петряк, який востаннє грав у чемпіонаті ще у серпні.

У цьому сезоні «Зоря» базується і проводить матчі в Запоріжжі, а до Львова вирушає, маючи безпрограшну у лізі серію з чотирьох ігор: по дві нічиї та перемоги. До того ж, гостьова серія луганського клубу без пропусків голів триває 272 (!) хвилини.

Серед діючих гравців у складі «зелено-білих» раніше двічі влучав у ворота «Зорі» Ігор Худоб’як, по одному голу – у Ігоря Пластуна та Олега Голодюка. У заявці «Зорі» єдиний у лізі хет-трік «чорно-білих» оформляв капітан луганців Микита Каменюка – і саме у воротах «Карпат», і по «львівському» м’ячу – у Павла Худзіка і Івана Петряка.

Щодо кадрових втрат суперників, то у складі «Зорі» через перебір жовтих карток не вийде на поле гравець української молодіжки Руслан Малиновський. У цій грі очікується і ряд ювілейних подій. Захисник «чорно-білих» Віталій Вернидуб в разі виходу на поле проведе 150-й матч у Прем’єр-лізі, а «карпатівець» Денис Кожанов може зіграти 10-й матч у чемпіонатах в складі саме «зелено-білих».

Ось думка напередодні матчу одного з молодих гравців «Карпат» Вадима Страшкевича: «У четвер «Зоря» провела важку гру з «Олександрією» на кубок і у них буде лише два дні на відновлення і не відомо, в якому стані вони вийдуть на нашу гру. Ми ж готуємось наполегливо, бо «Карпатам» потрібні очки».

Арбітр матчу Ярослав Козик з Мукачеве у чемпіонатах провів вже 38 ігор Шість разів закарпатський суддя виводив на поле гравців «Карпат», які при  цьому жодного разу ще не перемагали: по три нічиї та поразки. «Зоря» ж при арбітражі Козика провела п’ять поєдинків – перемога, дві нічия та дві поразки.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Ориентировочные составы:

«Карпаты»: Мысак – Костевич, Пластун, Балажиц, Мирошниченко – Даушвили, Голодюк, Карноза, Кожанов, Ксенз, Сергийчук

«Заря»: Шевченко – Каменюка, Вернидуб, Пилявский, Игнатьевич – Грицай, Малышев, Караваев, Липартия, Хомченовский – Будковский

Дисквалификации: Малиновский («Заря»)

Котировки букмекеров:
Марафон – 3,10 – 3,25 – 2,50
Bwin – 2,80 – 3,25 – 2,30

2 ноября, воскресенье
«Карпаты» «Заря»
Львов. Стадион «Украина». 17.00
ТВ-трансляция на телеканале «2+2»
 Арбитр: Ярослав Козык (Мукачево)
 Прогноз Sport.ua – 1:1

 

Опрос

Голосов 42
С каким счетом завершится матч «Карпаты» - «Заря»?

Другой вариант

1 голос 2.38 %

2:3

0 голосов 0.1 %

1:3

1 голос 2.38 %

1:2

8 голосов 19.05 %

0:3

3 голоса 7.14 %

0:2

4 голоса 9.52 %

0:1

7 голосов 16.67 %

3:3

1 голос 2.38 %

3:2

0 голосов 0.1 %

2:2

3 голоса 7.14 %

3:1

1 голос 2.38 %

2:1

4 голоса 9.52 %

1:1

4 голоса 9.52 %

3:0

1 голос 2.38 %

2:0

1 голос 2.38 %

1:0

3 голоса 7.14 %

0:0

0 голосов 0.1 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 9
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Тарик
Зорька вперед до перемоги!!!
semen999semen
1-3 Карпати знов програли в футбол...
dudigo78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Bandera.Lviv
головне, щоб на шляху ПОБУДОВИ нової у ЛЬВОВІ команди тренеру дали можливість НЕ ЗАВАЖАЮЧИ попрацювати 2-3 роки і все буде ОК
petja.88
А може і пощастило.Можливо якби не Дим то ви б були там де Франківськ,Тернопіль,Чернівці,Рівне.Хмельницький...Не задумувались над цим???Дивлюсь на карпати приходить 2-3 тис глядачів.так це позор для Львова.Можливо вам варто трохи без футболу побути???Зажерлись
Lawyer
..тут перемога Зорі..Карпати грають невпевнено, і добре, що є хороший тренер..бо як би не він..то Карпати в цьому сезоні були б мегалузерами..Димінькому на Карпати пофігу..не пощастило львівській команді з власником..тому, на жаль, якщо Зоря захоче, то 0:3 переможе..бо в цій грі все залежить саме від луганчан із Запоріжжя..