Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 28 октября 2014, 08:55
887
0

Александр КОВПАК: «Кубок и чемпионат - разные матчи»

Нападающий «Ворсклы» поделился ожиданиями от кубковых баталий

| Обновлено 28 октября 2014, 08:55
887
0
Александр КОВПАК: «Кубок и чемпионат - разные матчи»

- Олександре, гра, що проходила в Дніпропетровську наприкінці вересня, не була рясною на гольові моменти, проте, ви здобули перемогу, а це – найголовніше, чи не так?
- Погоджусь з вами. Те, що психологічно ми почуваємося комфортніше перед матчем-відповіддю – сто відсотків. У тій зустрічі ми здобули впевненість.

- Два матчі на тижні з одним і тим же суперником. З точки зору мотивації вони, мабуть, будуть різними?
- Кубок та чемпіонат – то завжди різні матчі. Самовіддача команд в кубкових протистояннях подекуди нівелює різницю в класі та рівень підготовки. Наші ігри с «Іллічівцем», певен, будуть різними. Та знаю одне – в Кубку та чемпіонаті нам однаково потрібен переможний результат.

- Чи можемо припустити, що команда Миколи Павлова, в якої не ладиться в чемпіонаті, зробить ставку на кубкову гру?
- Для них це додаткова мотивація й шанс просто поліпшити собі настрій. Враховуючи, наскільки зараз в їх клубі все важко, можна припустити, що вони намагатимуться самі себе підбадьорити. Ви розумієте, що й ми, тим більше, граючи вдома, ще й враховуючи перемогу в першому матчі, прагнутимемо впевнено завершити розпочате перемогою.

- На закуску маленький рецепт від Олександра Ковпака, як потрібно зіграти в двох поєдинках з «Іллічівцем», аби досягти максимального результату?
- Нічого надприродного робити для цього не потрібно. Перш за все, чітко дотримуватись тренерських настанов, правильно готуватися – робота й комплексне відновлення сил. Все буде добре!

ФК Ворскла

Источник ФК Ворскла
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.