Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 27 сентября 2014, 20:19
3158
0

Энергия vs Кардинал-Ровно: боевая ничья во Львове

Хозяева дважды вели в счете, но ровенчане каждый раз отыгрывались

| Обновлено 27 сентября 2014, 20:19
3158
0
Энергия vs Кардинал-Ровно: боевая ничья во Львове

Львівська «Енергія» та рівненський «Кардинал» не виявили сильнішого у матчі четвертого туру Екстра-ліги. Обидві команди завдали по два влучні удари – нічия 2:2.

У звітному поєдинку граючі тренери обох команд Максим Павленко та Сергій Піддубний не змогли розраховувати на усіх своїх виконавців. В «Енергії» через дискваліфікацію матч пропускав Віталій Багряк, а в «Кардинала» через цю причину не зіграв Михайло Волянюк.

Свій другий поспіль домашній матч «Енергія» розпочала потужно. З перших секунд поєдинку Дєнюжкіну неодноразово доводилося вступати в гру і виручати свою команду. Утім, як Дєнюжкін не старався, потужніший старт львів’ян таки увінчався голом на четвертій хвилині. Микола Грицина обіграв суперника і запустив «круглого» у дальню від Дєнюжкіна дев’ятку.

Ближче до середини першого тайму «Кардиналу» вдалося вирівняти гру і створювати уже свої моменти біля воріт Кардаша. І варто відзначити, що вони були. Зокрема, запам’яталися сейви Кардаша після двох виходів Кашуби сам на сам. Одна з атак «Кардинала» на 11-й хвилині гри завершилася радісно для гостей. Після «обрізки» від Струка влучним ударом відзначився Сондак. Кінцівку першого тайму краще провели гості, однак забити їм, як і господарям, у першій 20-хвилинці не вдалося.

Другий тайм матчу краще розпочали господарі. На 22-й хвилині гри львів’яни отримали дві чудові нагоди для того, аби вийти вперед. Спочатку Роман Кордоба ефектно зльоту пробив у стійку, а через кілька секунд з непростим ударом Кузя справився Дєнюжкін.

Загалом, у першій половині другого тайму «Енергія» більше грала першим номером. Утім, в позиційній атаці команді Максима Павленка вдавалося далеко не все. «Кардинал» при кожній кращій нагоді також йшов вперед, однак сказати, що атаки гостей були небезпечними також язик не повернеться. Запам’ятався удар Фаренюка, з яким справився Кардаш. Не дотягнувся до прострілу Кашуби і Ланко.

Підняти вболівальників зі своїх місць «енергетикам» вдалося на 33-й хвилині матчу. Вихід львів’ян 3 в 2 завершився влучним ударом Тараса Кузя. Федюк пробив метрів із дев’яти, після чого м’яч зрешетив прямісінько під добивання Кузю. Дезорієнтований Дєнюжкін виручити свою команду не зміг.

Ще один перспективний момент в «Енергії» виник після виходу 3 в 1. Після передачі Грицини-молодшого Струк з кількох метрів пробив над воротами.

Ближче до завершення матчу «Кардиналу» вдалося додати у швидкостях і дещо змінити малюнок матчу. Підопічні Сергія Піддубного заграли першим номером, збільшили тиск на ворота Кардаша і зуміли зрівняти рахунок. Красиву комбінацію влучним ударом завершив Мар’ян Маринюк.

Найреальніший шанс вирвати перемогу для «Енергії» був у Павленка. Після передачі Михайла Грицина складний удар граючого тренера господарів відбив Денюжкін.

На останній хвилині матчу обидва тренери взяли тайм-аут, однак змінити щось у матчі не вдалося нікому. Перше протистояння «Енергії» та «Кардинала» у новому чемпіонаті завершилося бойовою нічиєю з рахунком 2:2.

www.energia.lviv.ua

«Энергия» (Львов) – «Кардинал-Ровно» (Ровно) – 2:2 (1:1)

«Энергия»: Владимир Кардаш - Роман Кордоба, Андрей Федюк, Тарас Кузь, Богдан Стефанкив - Максим Павленко, Михаил Грицына, Николай Грицына, Степан Струк - Роман Кордоба, Виталий Радевич,
«Кардинал-Ровно»: Виталий Денюжкин - Марьян Маринюк, Виталий Танский, Александр Басич, Евгений Ланко - Артем Фаренюк, Виталий Кашуба, Владимир Сондак, Дмитрий Сытник - Владимир Кручок, Сергей Поддубный

Арбитры: Руслан Лутий (Киев), Сергей Подворный (Хмельницкий)

 Николай Грицына, 4, Тарас Кузь, 32 - Владимир Сондак, 11, Марьян Маринюк, 37.
 Николай Грицына, 13. Михаил Грицына, 29. Степан Струк, 33.

Удары (в створ): 27 (16) – 15 (9).

ЭНЕРГИЯ – КАРДИНАЛ-РОВНО. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ


Sport.ua

Видеообзор сайта www.energia.lviv.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.