Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 22 сентября 2014, 23:13
10685
6

Сергей РЕБРОВ: «В Динамо будут играть сильнейшие»

«Динамо» – «Волынь» – 4:1. Послематчевая пресс-конференция

| Обновлено 22 сентября 2014, 23:13
10685
6
Сергей РЕБРОВ: «В Динамо будут играть сильнейшие»

Сергій Ребров, головний тренер «Динамо»:

- Ми здобули заслужену перемогу. Створили моменти, реалізували їх. На жаль, пропустили м'яч. Але нічого страшного, є над чим працювати.

- Як ви оціните гру Юнеса Беланди, який часто брав гру на себе, коли партнери були в більш вигідній ситуації? Як оціните гру молодих гравців, які вийшли на заміну?
- Чому Беланда брав гру на себе? Тому що він – супер-гравець, він брав ініціативу, але в той же час і паси віддавав. Не думаю, що він втрачав м’яч частіше, ніж інші. Думаю, що Юнес сьогодні виглядав досить добре. Що стосується молодих гравців, на сто відсотків впевнений, що вони не псують гру, вони стараються, і я їм за це вдячний.

- Чи є перспективи грати у вашій команді у Велозу, якщо він буде в хорошій формі?
- Звичайно, є, це гравець високого рівня, але тоді, коли він сам хоче грати. Перед чемпіонатом світу я ставив його у приклад іншим, настільки високою була його мотивація. Дійсно, він працював, він хотів там грати. Зараз, на жаль, наскільки я бачу, мотивація у нього зникла. У «Динамо» будуть грати найсильніші. Якщо на даний момент Рибалка сильніший – він грає. Буде Мігель сильніше – буде він грати.

- Чи не нагадав вам гол Калитвинцева ваш м'яч у ворота «Барселони»?
- Та ні, я тоді точно не думав про це. Напевно, для мене на той момент той гол був важливішим. Звичайно, добре, що Влад забив, йому дійсно цей гол потрібен для його впевненості. Завжди, коли він виходить на поле, він пожвавлює гру, і сьогоднішній матч – не виняток. А свій гол я вже й сам не пам'ятаю.

- Ще в Португалії травмувався Безус, сьогодні його теж не було в заявці. Коли Роман повернеться в стрій?
- Сподіваюся, він буде в строю як можна швидше. Сьогодні він ще не відчував себе досить добре. Завтра почне бігати нормально.

Віталій Кварцяний, головний тренер «Волині»:

- Сьогодні я не впізнав свою команду. Зіграли дуже погано. Представили у столиці все погане, що у нас є.

- Чи здивувало вас «Динамо»? У чому різниця між тренерами Олегом Блохіним і Сергієм Ребровим?
- Я не хочу порівнювати, тому що я сам тренер. У Блохіна теж були гарні ігри, він – патріот «Динамо». Я шкодую, що київська преса його постійно «кусає». Це непорядно, нечесно, непатріотично – лити всякий бруд в Інтернеті на легенду нашого футболу. Він відмінно тренував збірну, вивів її до вісімки кращих збірних світу. А як футболіст він і взагалі був кращий. Я думаю, що він працював добре. У нього були хороші ігри, але їх не хотіли бачити. Журналісти шукали тільки негатив. Те ж саме можу сказати про Реброва – це величина, відмінний футболіст з величезним досвідом, він грав на чемпіонаті світу, грав у єврокубках. Коли він грав, в ньому відчувалися лідерські якості, якості переможця.

Ребров працює в сучасних напрямках. Напевно, він уважно дивився чемпіонат світу. Реактивний, швидкий відбір м'яча, перехід в атаку, проти «Динамо» дуже складно було грати. «Динамо» виглядає дуже добре. У них є гравці, які реалізовують задумане.

- Не так давно ви казали, що не хочете потрапити на «Динамо», у якого буде «залітати все». Сьогодні було саме таке «Динамо»?
- На жаль, ми не змогли щось протиставити супернику. У «Динамо» сьогодні були моменти, була реалізація. Ми не змогли протистояти їх майстерності. «Динамо» забило те, що могло забити, але, не будемо приховувати, вони могли забити ще п'ять-шість голів. Я дивився матчі киян проти «Зорі» та «Ріу-Аве». У Португалії «Динамо» повинно було забивати ще кілька м'ячів. З луганчанами я нарахував три гольових моменти в першому таймі, і цілих шість у другому. Якби «Динамо» більше пощастило в матчі з «Зорею», вони також виграли мінімум в два м'ячі.

«Динамо» рухається в тому напрямку, в якому розвивається сучасний футбол. Але у них є виконавці, які можуть реалізовувати задумане, а ось у нас кваліфікації гравців не завжди вистачає. «Динамо» сьогодні нам показало, як реалізовується сучасний напрям футболу. Тим не менш, будемо готуватися взяти реванш на своєму полі, запам'ятайте.



Sport.ua

События матча

85’
ГОЛ ! Гол из 20-го сектора забил Владислав Калитвинцев(Динамо К). С линии штрафной Ленс сделал передачу вправо на Калитвинцева, и тот с довольно острого угла пробил точно в дальний верхний угол. Красивый удар получился у Кадитвинцева.
72’
ГОЛ ! Гол из 44-го сектора забил Ивица Жунич(Волынь). Высоко выпрыгнув в штрафной, Жунич головой отправил мяч в ворота, который закатился в сетку, ударившись в штангу.
61’
ГОЛ ! Гол из 30-го сектора забил Андрей Ярмоленко(Динамо К). Макаренко сделал длинную передачу на ход Ярмоленко, тот принял мяч, сместился в центр и своим фирменным ударом отправил мяч в дальний верхний угол!
35’
ГОЛ ! Гол из 35-го сектора забил Джермейн Ленс(Динамо К). Кошмарный провал Волыни в обороне, Ярмоленко и Ленс вдвоем(!) вышли на одного Недилько, и после передачи Андрея Ленс спокойно закатил мяч в пустые ворота.
18’
ГОЛ ! Гол из 45-го сектора забил Андрей Ярмоленко(Динамо К). Ярмоленко и Беланда обыгрались в штрафной, Ярмоленко еще и успел уйти от защитника и несильным, но очень точным ударом отправил мяч в угол ворот.
Источник ФК Динамо Киев
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ВИДЕО. Фанат бросил Зинченко телефон, Александр ответил тем же
Футбол | 27 марта 2024, 14:39 7
ВИДЕО. Фанат бросил Зинченко телефон, Александр ответил тем же

Болельщики очень хотели получить общую фотографию с капитаном сборной Украины

Андрей ШЕВЧЕНКО: «Ребров проделал невероятную работу»
Футбол | 28 марта 2024, 11:19 0
Андрей ШЕВЧЕНКО: «Ребров проделал невероятную работу»

Президент УАФ – о выходе сборной Украины на Евро-2024

Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Dron
Заслуженная победа и сильнейшие - это хорошо. Только с Шахтером такая игра в обороне не прокатит, особенно при стандартах.
mafiozi250
Извинись за себя,что тебя зачали на спор)
Dynamo4ever
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
andriy-m7
Кварц щось спокійний дуже
Modern_1
Запам'ятаємо!!!