Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 12 сентября 2014, 14:48
1081
2

Динамо Киев и волонтеры: спасем жизнь украинских военных

Киевский клуб продолжает поддерживать гуманитарные акции

| Обновлено 12 сентября 2014, 14:48
1081
2
Динамо Киев и волонтеры: спасем жизнь украинских военных

Футбольний клуб «Динамо» Київ продовжує проводити гуманітарні акції, спрямовані на підтримку української армії в зоні АТО.

Слідом за придбанням комплектів бронежилетів, мобільних радіостанцій та іншого технічного обладнання, призначеного на підтримку боєздатності сил АТО на території Донецької та Луганської областей, ФК «Динамо» спільно з волонтерською організацією «Народний тил» провели укомплектування мобільних госпіталів Збройних сил України, які забезпечують медичне обслуговування наших захисників вітчизни на східних рубежах країни.

У четвер увечері в центрі Києва, на вулиці Жилянській, неподалік від залізничного вокзалу, пройшла комплектація мікроавтобуса з закупленим устаткуванням і його урочисті проводи безпосередньо в зону АТО.

Волонтери не приховували радості від виконаної роботи. Завдяки ФК «Динамо» Київ та іншим небайдужим до життів і здоров'я наших воїнів комерційних структур і простих громадян, вдалося укомплектувати найсучаснішим і необхідним медичним обладнанням 59-й і 61-й мобільні госпіталі ЗСУ. За словами волонтерів, саме це медобладнання зараз необхідне на передовій, де вирішується доля України, а з нею і тисяч її доблесних синів.

Дана Ярова (на фото внизу - праворуч), яка займається медичним напрямком у волонтерській організації «Народний тил», розповіла про важливість придбаного медичного обладнання:

- На сьогоднішній день первинна допомога потерпілому в боях в зоні АТО є однією з головних проблем. Допомога пораненому здійснюється за допомогою медичних польових госпіталів, необхідне обладнання для яких ми зараз закупили. Загальний бюджет проекту - півтора мільйона гривень, третину з яких забезпечив ФК «Динамо» Київ та його президент Ігор Суркіс. Решту суми зібрали волонтерські групи «Народний.орг.юа» та «Народний тил». Закупили необхідне висококласне обладнання, яке буде доставлене в два госпіталі в зоні АТО.

Ми намагаємося максимально оперативно, без будь-яких бюрократичних зволікань, ввести його в дію. Цієї п'ятниці воно буде доставлене з Києва до місця призначення і передане безпосередньо профільним лікарям. Це високоточне лапароскопічне обладнання, за допомогою якого можна без травмування зайвих тканин робити складні операції. Перелік устаткування був узгоджений з Міністерством оборони, це саме те, що в даний момент вкрай необхідне польовим госпіталям для порятунку життів наших хлопців.

На цьому робота волонтерів з «Народного тилу» не припиняється, в наших планах забезпечення в зоні АТО оперативної допомоги, медевакуацііі, комплектація польових госпіталів необхідним обладнанням. Зараз же ми, волонтери, вдячні «Динамо» за суттєву допомогу в реалізації нашого проекту і сподіваємося, що завдяки закупленим медикаментам та обладнанню буде врятоване не одне життя справжніх Героїв України.

Футбольний клуб «Динамо» Київ, у свою чергу, продовжить реалізацію комплексної програми щодо забезпечення сил АТО матеріально-технічними засобами, а також соціальних програм, спрямованих на реабілітацію постраждалих в боях військових та допомогу біженцям зі східних регіонів. Разом - ми переможемо!

Sport.ua

Источник ФК Динамо Киев
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
SprutGrigoriy
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
micha(ZAKARPATTJA)
А Ахметов би не хотів допомогти? Де він заращ взагалі?