Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Россия
| Обновлено 01 сентября 2014, 15:39
5575
37

Барт Симпсон - новый талисман Зенита

Между клубом и компанией «20th Century Fox» был подписан соответсвующий договор

| Обновлено 01 сентября 2014, 15:39
5575
37
Барт Симпсон - новый талисман Зенита

Персонаж мультсериала «Симпсоны» Бартоломью Джо-Джор «Барт» Симпсон станет новым талисманом «Зенита», информирует официальный сайт питерцев. Соответсвующий договор был подписан между клубом и компанией «20th Century Fox».

Ожидается, что уже в ближайшее время Барт присоединится к другому талисману питерцев, синегривому льву, и выйдет на «Петровский» во время одного из матчей. На спине у талисмана будет 87-й номер, так как в 1987 году «Барт» Симпсон впервые появился на экранах.

ФК Зенит

Источник ФК Зенит
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 36
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Footballboy
Да и в логотипе первая буква явно не из кириллицы. Лошат пастухи ватное стадо по-полной.
Footballboy
А ежли серьезно, то явный признак того, шо пуйло втихаря посасывает у Абамыча.
Footballboy
Та эт русский чебурашка после встречи с поклонниками арт-перформанса. Уши обрезали, на голову трубу одели и покрасили в желто-синий цвет.
Dron
Американский хлопец, разрисованный в цвета украинского флага - талисман путинско-газпромовского футбольного клуба) Клинические идиоты)
Йоссар'ян
Кролік натякає Вінні-Пуху на умивальник, натякаючи, що він може умитися кров’ю – але окупанта це аж ніяк не зупиняє. Та й умиватись кров’ю, як бачите, він збирається не сам…

Ще один дуже показовий епізод – перед самим початком окупації. Вінні-Пух підходить до дзеркала. Навіщо? Та для того, щоб переконатись – чи відображається він там! Ви ж знаєте, що в дзеркалах не відбиваються упирі, вурдалаки та інша нечисть. А Вінні-Пуху дуже важливо виглядати як респектабельний член світового суспільства. Переконавшись, що принаймні на цей момент все в порядку – він починає загарбання.

Причому ні на які перемовини він не погоджується, ніякі варіанти навіть не розглядає – «и того, и другого», йому потрібно просто все. Для того, аби не видаватись ненажерою, він зверхньо відмовляється від хліба, але, як показують подальші події, він забере усе. Тобто це винятково тактична поступка, до того ж оманлива.

Причому, зауважте, наскільки жадібним є цей ведмідь. Він навіть своєму сателіту, своєму «молодшому брату» не хоче дати ані краплиночки. Питається – навіщо Пятачок приходив до Кроліка? Та він був потрібен Вінні-Пуху для створення масовки (чи це не модель Євразійського Союзу?), і не більше!

Вінні не зупиняється на досягнутому, він вимагає ще і ще. Аж поки не спустошить весь буфет, він не зупиниться. І тільки тоді він вигадує собі причину, аби піти геть з будинку Кроліка, де він вже відібрав усе, до чого тільки змогла дотягнутись його зажерлива лапа. Навіть розпач господаря його не чіпляє – у ведмедів нема почуттів. Вінні-Пух навіть не подякував – за нього це зробив Пятачок. Тільки після цього Вінні спромігся на певні дипломатичні реверанси, не більше.

Але тут виявляється, що Кролік не такий простачок, як те хотілось бачити Вінні-Пуху. Він заготував для ведмедя западню – в якій той застряг, як Росія на Донбасі. І вибратись звідти він уже не може. І тут же Вінні починає корчити з себе невинну жертву – «спасите, помогите». Пам’ятаєте, як Росія намагалася переконати світ у тому, що Україна збирається на неї напасти і навіть веде обстріл прикордонних територій?

Сам Вінні-Пух не хоче визнавати патовості всієї ситуації – «я просто отдыхаю». Але проблема не вирішується, а Кролік тим часом чітко вказує на причину появи – «это потому, что кто-то слишком много ест». Загарбницькі апетити, ось у чому проблема Росії!

А варіант вирішення проблеми тільки один – похудіти. Тобто віддати все те, що загарбав, а, може, ще й доплатити за свої дії. І хоча цей процес тривалий – «неделю, не меньше», - та й Вінні-Пух навіть у такій ситуації встигає натворити багато бід на території України, тобто Кроліка (див. наступний стоп-кадр)…
Йоссар'ян
Причому мету цього походу Вінні-Пух навіть не приховує – «подкрепиться». Тобто відібрати якісь продукти. Саме відібрати, бо в гості його ніхто не кликав. Пятачок розуміє весь ідіотизм і навіть злочинність ситуації і починає його потихеньку відмовляти – «кто же ходит в гости по утрам». Але це нічого не дає.

І от вони йдуть. Причини для візиту Вінні-Пух навіть не збирається придумувати – «на то оно и утро». Все. Я так хочу. Далі – тільки по дорозі! – Пятачок намагається вияснити, куди вони йдуть. Відповідь його відверто шокує (можете переконати на наступному стоп-кадрі) – «к тебе конечно».
Він же знає, що у нього вже нічого не залишилось – хіба що «еще один воздушный шарик», гарна метафора повітря, мильної бульки, чим насправді є Білорусь. Тому початковий план міняється – все одно взяти нічого, та й Пятачок завжди поруч, відібрати продукти (якщо вони з’являться) можна в будь-який момент. Наївний Пятачок пропонує йти до Вінні – але тому не хочеться ділитись зі свинею (ми вже знаємо, як він «ділився» медом, тобто своїм національним достоянієм).

І Вінні-Пух вибирає нову жертву…

Тут тільки сліпий не помітить Арсенія Яценюка – прем'єр-міністра сусідньої держави. Отже, Вінні-Пух і Пятачок приходять в Україну.

Кролік, як може, намагається протистояти ведмежому натиску – але той все-таки вривається на чужу територію. Не допомагає навіть те, що Яценюк називає Вінні-Пуха своїм другом. У Росії нема друзів – є сателіти і ті, в кого можна щось забрати.

Хам і його друг свиня навіть не додумались витерти ноги – тобто дотриматись правил дипломатичного етикету. Тільки нагадування з українського боку привело цих тварин до тями. Хоч і тимчасової. Перед входом Вінні-Пух говорить – «Когда войдем, делай вид, будто мы ничего не хотим». Нічого не нагадує? А про війська, яких нібито нема на нашій території?

Отже, окупанти заходять – і перше, що впадає їм в очі, це буфет з продуктами. Пам’ятаєте, «Крым – всесоюзная житница-здравница-итд», «Донбасс кормит Украину»? От яка мета у Вінні-Пуха – відібрати у Кроліка найцінніше, відібрати засоби до існування!
Alex-Power
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
bvn1979
Ну конечно-о-о, кого ещё могли выбрать как не Симпсонов!?? Дак вы ж к..цапы ненавидите америкосов и гейропу в придачу....открою вам страшный секрет, между нами, этот мультик снят в США. Ну прям дисонанс какой то, ну вот как? Берите Чебурашку, или Олимпийского мишку, карлсона...хотя нет карлсон это швеция...ну или какая то европейская страна....нет лучше винипух, или шапокляк, оно же ближе??? давайте возмущайтесь,по поводу америки, чего вы? и смартфоны побейте и чё там ещё....у вас америки нет, люто ненавидят, в других странах она есть а у них нет, и при этом потребляют всё вражеское....P.S. Как вариант (ну если "вражеского" симпсона можно, то и Бандеру можно сделать символом, потому как ни симпсон ни бандера вам ничё не сделал, и более того, вы о симпсоне больше знаете нежели о пресловутом Бандере...учебник по истории прочесть? - слабо? ...хотя какой там читать?....лучше "ящик " посмотреть...да и то там врут, как и в ваших учебниках.Так что в очередной раз я в шоке от вашей же брехни, рАссеяни... дуальность и враньё(наглая ложь) ваш конёк....
jimmi1986
Это не Барт, а какой то бухарь с выпученными глазами и опухшей харей)))
Йоссар'ян
А вот меня этот пиар ход Газпрёма--Зенита настораживает!....
Незря в релизе там педалируют "ХХ век Фокс"...
Может, Лубянка и ее "аналитики" считают, что в Белом Доме Голливудское лобби имеет реальные рычаги воздействия на Администрацию?... потому что теперь любые санкции США будут вступать в конфликт с немалым по исчислениям и прибылям бизнес на кине, а это еще и огромная сувенирная индустрия, футболки, кепки, да хоть на презервативах этот "Бартик" с Зенитовской символикой может оказаться, и это уже потенциальный "пряник" и налоговый доход в казну США!... И уже есть чем влиять на Обаму... А то, что он такой "пластилин" в руках Кремля, в отличии от республиканцев,
мы уже все увидели!!!
Йоссар'ян
Ха-ха-ха!!!....
Увидев эту новость, у меня так и сорвалось с языка парировать:
"*уйло - ваш новый талисман"!, но в этом я оказался не оригинален - а "если Идея овладевает массами, то это уже больше чем идея, это..."
А вот то, что он сине-желтый, то лучшего Газпрём и выдумать не мог!...
funnyFAN
это те кто Америку ненавидит? нуну
vovazin1991
Можливо це в них такі санкції проти Америки. Наступним ходом буде експорт лади каліна в Штати!!!
nekton
А операцию по смене пола давно сделали? Откуда у Барта женская грудь?
vovazin1991
Що ж ви патріоти то такі, традиційного американського персонажа вже юзаєте. Нема фантізії щоб щось своє придумати от і вирішили бабосіки списати трохи. Як то кажуть є бабло, думати вже не потрібно!!!! Хто далі? Тома і Джері не чіпати!!!
vovazin1991
Ех Барт, що ж ти робиш? Спєшся з ватніками там!!!!
EG Huki
Барт Симпсон(на фото справа)
nekton
Кто на фото Барт Симпсон?
ChMP
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
andriy-m7
так ви ж проти америкосів і "гейропейців", беріть свої символи, там бомжі, ведмеді, синяки підзаборні...