Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1086
0

Домагой ВИДА: «Приехал в Киев побеждать»

Защитник киевского «Динамо» получил 3-матчевую дисквалификацию

Домагой ВИДА: «Приехал в Киев побеждать»
З весняної частини минулого сезону Домагой Віда грає без замін – після травми Євгена Хачеріді «Динамо» опинилося без центральних захисників. Хорватський легіонер виправдовує довіру тренера, граючи надійно в захисті, а у фіналі Кубка України його удар став вирішальним та приніс команді перший трофей за останні три роки.
 
– Виступаючи за «Динамо» (Загреб), ви звикли до найвищих позицій. Четверте місце минулого сезону – це й ваш особистий сором?
– Звичайно. Я приїхав до Києва, аби вигравати разом із командою, прагнув стати чемпіоном України. Цього року не склалося, тепер залишається засукати рукава й посилено працювати, аби наступного сезону досягнути бажаного.
 
– Після відставки Олега Блохіна команда почала грати інакше. Вдалося скинути психологічний тягар, чи потрібні слова знайшов Сергій Ребров?
– Зміна тренера позитивно впливає на будь-яку команду. Тим паче, Сергій Станіславович має досвід виступів у європейських командах, знайомий із тренувальним процесом у провідних клубах світу. Думаю, що він має шанс досягти успіху на тренерській ниві.
 
– У фіналі Кубка України два ваших удари призвели до двох забитих м’ячів, щоправда, один – після рикошету від захисника «Шахтаря». Засмутилися, що не вдалося записати на свій рахунок дубль, та ще й у такому матчі?
– Для мене й один м’яч – за щастя (посміхається). Підключатися до розіграшу стандартних положень для центрального захисника – така ж звична річ, як і оборона власних воріт. Тому нічого дивного в тому, що мені вдалося відзначитися, немає. Головне – команда перемогла й виграла трофей.
 
– У квітні вам виповнилося 25. Чи задоволені розвитком футбольної кар’єри?
– Звичайно, задоволений, адже зараз я виступаю у великому клубі, одному з найкращих у Європі, з переможними традиціями. Єдине, чого не вистачає на даний момент, – чемпіонства разом із «Динамо». Сподіваюся, наступного сезону цей пробіл вдасться заповнити. 

ФК Динамо Киев
Источник ФК Динамо Киев
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.