Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 14 июля 2014, 11:47
2406
0

Фрателло ознакомился с новой экипировкой сборной

Сборная Украины по баскетболу собирается на первый тренировочный сбор

| Обновлено 14 июля 2014, 11:47
2406
0
Фрателло ознакомился с новой экипировкой сборной
16 липня в Южному чоловіча збірна України збереться на перший навчально-тренувальний збір у рамках підготовки до чемпіонату світу. Напередодні від’їзду до Южного головний тренер Майк Фрателло ознайомився з новою екіпіровкою національної команди.
 
Головний тренер національної збірної України Майк Фрателло:
 
«Ми провели багато часу, обговорюючи те, як має виглядати форма. І я дуже задоволений результатом роботи Галини Мельниченко, якій вдалося зібрати всі наші ідеї докупи. Гарна форма до лиця хорошим гравцям. Навіщо невдахам красиве спорядження? Ось чому ми так ретельно підбирали моделі. На мою думку, форма чудова. Ми добре в ній попрацюємо. Сподіваюся, що гравці на майданчику гратимуть так  класно, як виглядає ця форма.
 
Ось футболка, яку ми вдягатимемо на командні обіди і коли подорожуватимемо літаком, такий собі варіант для подорожей. Кольори національного прапору перекликаються на емблемі і на рукаві сорочки. Передбачено два комплекти футболок для дозвілля та подорожей. Ось є ще голуба. Коли команда збирається разом, важливо, щоб усі були в однаковій формі і гарно виглядали. Ми одна команда, отже ми думаємо однаково, виглядаємо однаково. Куди ж це годиться, коли всі в різних футболках з різними думками.
 
Ці футболки з назвою країни, кольори якої ми захищатимемо, ми носитимемо їх протягом двох місяців: на тренуваннях, іграх, під час подорожей ми представлятимемо Федерацію, яка і надала нам цю форму.
 
Ігрова форма у нас трьох кольорів — біла, тут буде написано Україна, номер гравця і його прізвище на спині. Ось такі самі світло-блакитна і синя: Україна, номер гравця і прізвище напишуть золотим кольором.
 
На жаль, ми не маємо права вибирати форму «на удачу», так би мовити щасливу форму. ФІБА вирішує які саме кольори слід вдягати на той чи інший матч. Єдине правило — це темна форма для гостьових матчів і світла для домашніх. Традиційно світла форма домашня. Але сподіваюся, всі ці моделі форми стануть успішними для нас».
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Лунин удивил Реал условием, при котором он останется в команде
Футбол | 25 апреля 2024, 00:13 5
Лунин удивил Реал условием, при котором он останется в команде

Украинский вратарь хочет повышения зарплаты

Стало известно условие, при котором тренер Мудрика будет уволен из Челси
Футбол | 25 апреля 2024, 05:00 2
Стало известно условие, при котором тренер Мудрика будет уволен из Челси

Маурисио Почеттино должен вывести «пенсионеров» в еврокубки, иначе покинет пост коуча

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.