Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат мира
|
1140
1

Иван ГЕЦКО: «Сборная Германии - это машина»

Футбольный эксперт - о матче Бразилия - Германия (1:7)

Иван ГЕЦКО: «Сборная Германии - это машина»
Після розгромного рахунку в матчі Бразилія-Німеччина на ЧС-2014 автор першого забитого м'яча в історії збірної України Іван Гецко розповів, що могло завадити бразильцям і чого варто очікувати аргентинцям в півфінальному матчі з Голландією
 
- Які були головні тактичні помилки бразильської команди в матчі з німцями?
- Перш за все, вони просто натрапили на німців. Це була одна із головних проблем, яка виникла у бразильців. Це був безлад. Проти такої збірної, як Німеччина, команда вийшла розкута, а німці – це ж машина, яка йде та знищує все на своєму шляху. Вчора трапились бразильці й ми побачили, як проїхався каток. Буквально за 15 хвилин бразильців зім'яли. - Може, за кількістю гравців бразильська збірна була в меншості (не грав Неймар), проте відсутність командної гри та дисципліни в першому таймі призвело до розгрому й тих невтішних наслідків. Я думаю, що Бразилія не скоро оговтається від цього сильного удару по самолюбству, по збірній і по країні.
 
- Це була найгірша Бразилія за останні роки?
- Команда показала себе не кращим чином за увесь час існування збірної. Так, звісно, є хороші чудові футболісти, проте немає таких лідерів, як раніше. Крім того, це ж непорядок, якщо через перебір жовтих карток гравець пропускає гру. Задня лінія розсипалася вщент. Була відсутня будь-яка організація, гравці не підстраховували один одного, жодна лінія не витримувала. От німці скористались цим і жорстко покарали бразильців так, що тепер їм футбол буде тільки снитись, в хорошому значення цього слова.
 
- Було видно, що бразильці майже не відбирали м’яч у німецьких футболістів. Ви раніше помічали за ними таку неуважність?
- Німці «прочитали» всі команди. Вони знайшли підхід до бразильців, завчасно знаючи як ті гратимуть, і випрацювали сильну тактику. Збірна Німеччнини влаштувала такий пресинг по всьому периметру поля, що бразильці просто не знали, що робити із м'ячем. Навіть якщо бразильці й приймали м'яч, їх одразу ж накривали 1-2 гравці німецької команди
 
- Чи вважаєте Ви сучасну збірну Німеччини найкращою за останні часи?
- Я думаю, що Німеччина взагалі одна із кращих збірних світового значення. Гравці їхньої команди – це футболісти 25-28 років, які власне перебувають в найбільш оптимальній формі. Не тільки склад збірної, але й тренерів підібрано дуже вдало. Якщо подивитись статистику, то виявиться що збірна Німеччини - це найсильныша команда на всьому чемпіонаті світу із володіння м'ячем. Найсильніша команда із передач. Команда, котра бігала більше всіх. На полі вони здійснюють майже на 20 відсотків більше дій, ніж решта команд. За точністю передач вони перевершують тих самих бразильців.
 
Часом люди не розуміють, чому німці так добре грають. Мовляв, там дисципліна, там все суворо. Ні, варто просто подивитись статистику, почитати скільки вони володіють м'ячем протягом гри, скільки виконують передач. При тому, вони не роблять нічого зайвого. 
 
- Який прогноз Ви б зробили на сьогоднішній матч Аргентина-Голландія?
- Всі вважали, що Бразилія – це король футболу. Але вчора Німеччина довела, що насправді це не так, що Європа йде правильним шляхом. Європейці розуміються на футболі, можливо, навіть краще і на сьогодні в них можна багато чого навчитись. Вчора ми побачили, як європейська команда демонструє шалені швидкості, уміння тримати м’яч, завдяки чому піднялося їхнє реноме. Я не здивуюсь, якщо сьогодні станеться те саме, що й вчора. Може, не з таким розгромним рахунком, проте вірогідно, що аргентинців чекає подібна доля, що і бразильців.   
 
Нагадаємо, що Німеччина розтрощила Бразилію (7:1) і вийшла у фінал ЧС-2014.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ОФИЦИАЛЬНО. УАФ сделала ротацию своих представителей в комитетах УЕФА
Футбол | 26 апреля 2024, 21:38 3
ОФИЦИАЛЬНО. УАФ сделала ротацию своих представителей в комитетах УЕФА

Украинская ассоциация футбола приняла решение обратиться в УЕФА об отзыве Павелко

Стал известен 6-й клуб, который квалифицировался в Лигу чемпионов 2024/25
Футбол | 26 апреля 2024, 07:31 0
Стал известен 6-й клуб, который квалифицировался в Лигу чемпионов 2024/25

«Фейеноорд» гарантировал себе участие в главном еврокубком турнире

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
napalm931
машина не машина,а почему же им тогда было тяжко пройти Алжир?