Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 13 июня 2014, 23:38
2584
0

Георгий ЗОТОВ: «Жаль, что Металлург может распасться»

Защитник донецкого «Металлурга» - о ситуации в клубе и Донецке

| Обновлено 13 июня 2014, 23:38
2584
0
Георгий ЗОТОВ: «Жаль, что Металлург может распасться»
Захисник донецького «Металурга», який зараз перебуває в Кисловодську в розташуванні «Анжи», розповів про мотиви свого рішення залишити клуб.
 
— Георгію, можна вже констатувати, що ви — повноправний гравець «Анжи»?
— Ні, так говорити поки не можна. «Металург» і «Анжи» ще не владнали всі деталі угоди. Можна сказати, що я перебуваю на оглядинах, хоча Сергій Ташуєв не із чуток знайомий з моїми можливостями. Адже я під його керівництвом виступав не тільки в донецькому клубі, а й ще раніше за белгородський «Салют».
 
— Доводилося читати інформацію, що на зборі з «Анжи» перебувають також інші ваші партнери з «Металурга». Називалися прізвища В’ячеслава Чечера, Сергія Болбата, Сергія Каретника та Джордже Лазіча, а також Амаду Мутарі. Кого з них ви зустріли в Кисловодську?
— На цю мить нікого з перерахованих вами гравців тут немає. Але я перебуваю на зборі з «Анжи» в Кисловодську всього чотири дні, може, когось іще не помітив…
 
— Можливо, ви чули, що хтось із цих хлопців незабаром приїде в розташування «Анжи»?
— Ви знаєте, зі мною ніхто своїми планами не ділився. Поки, повторюся, в «Анжи» з «металургів» лише я.
 
— Геворга Казаряна, наприклад, чутки наполегливо сватають то в «Амкар», то в «Олімпіакос»…
— Усе може бути. Геворг — хороший футболіст, здатний підси-
лити обидва клуби. А де він, зреш­тою, опиниться, подивимося.
 
— Були розмови, що в «Металурзі» стали виникати проблеми зі своєчасною виплатою зарплатні. Це так?
— Не знаю. Я нічого такого не помітив. Контрактні зобов’язання клуб неухильно виконував. Усі кошти приходили на мій рахунок вчасно. Думаю, жодних фінансових проблем у клубі немає.
 
— На ваш погляд, чому головний тренер «Металурга» Сергій Ташуєв так несподівано залишив команду, адже в нього все складалося в Донецьку непогано?
— Краще, звичайно, запитати у самого Сергія Альбертовича. Я в нього не запитував, а він не пояснював футболістам про мотиви свого вчинку. Особисто моя думка, що Ташуєв залишив команду через складну суспільно-політичну ситуацію в Україні, зокрема в Донецькому регіоні.
 
— Не знаєте, хто тепер очолить донецький «Металург»?
— Ні, цього сказати не можу.
 
— Судячи з інформації, що надходить, зараз багато гравців «Металурга» активно підшуковують собі нові клуби. Можете підтвердити чи спростувати таке?
— Я розмовляв із хлопцями. Поки всі у відпустці й ніхто не говорив, що кудись хоче піти. Можливо, через те, що зараз міжсезоння, тому й побутують такі чутки. Хоча, я не виключаю можливості, що бойові дії в Донецькій і Луганській областях, інші моменти щодо нового сезону в Україні й підштовхують хлопців до того, щоби шукати собі нові команди.
 
— Чи шкода, що «Металург» уже не зіграє своїм оптимальним складом зразка сезону-2013/2014?
— Дуже шкода, що така команда, яка в нас зібралася в Донецьку, може розпастися. Ми посіли шосте місце, попсувавши нерви багатьом грандам. І я впевнений, що наступного сезону, зберігши склад, мог­ли претендувати на медалі. Але, на жаль…
 
— А де кращий підбір гравців: у «Металурзі» чи в «Анжи»?
— Складно порівняти. Адже в махачкалинському клубі я ще перебуваю зовсім недовго. Але мені приємно, що «Анжи» — клуб із великими амбіціями, готовий претендувати на провідні ролі в російській першості. Сподіваюся, що й «Металург» не опуститься нижче свого рівня.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.