Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1278
0

ТВД - ДСС - 8:2

Львівський “ТВД” вдруге у сезоні розгромив запорізьку “Дніпроспецсталь”

Гру команди розпочали у спокійному темпі із деякою перевагою “ТВД”. Непоганий момент, щоб відкрити рахунок мав Пихней, але вдало зіграв воротар. А на 6 хвилині львів’яни забили перший гол. Хавер відкинув м’яч на Дениса, той пробив, Мельник парирував, але прямо на захисника, від якого “сфера” залетіла у сітку.

Через 2 хвилини подвоїти рахунок міг Рогачов. Євген, який вперше грав проти своїх колишніх партнерів, на лівому фланзі обіграв двох опонентів, але пробив мимо воріт. Ще через хвилину тільки блискуча реакція воротаря врятувала запоріжців від голу.

В ці хвилини львів’яни повністю переважали суперника, а забили гості. Після кутового у господарів, воротар зафіксував м’яч і відразу кинув на хід Камеко, той пройшов весь майданчик виграв боротьбу в захисника і пробив у протихід Дєнюжкіну.

Але ще до закінчення першого тайму підопічні Романа Ковальчика знову вийшли вперед. Знову блиснув індивідуальними діями Рогачов. Він на лівому фланзі відтіснив корпусом захисника і на силу пробив по воротах.

На початку другого тайму львів’яни забили третій гол. Рогачов з правого флангу головою скинув на Дениса, яого прикрив захисник і м’яч відлетів до Вахули, але в останнього удар не вийшов і Мельник відбив м’яч на кутовий. Після кутового Вахула все ж таки досяг свого, і після прострілу Пихнея вискочив з-за спини захисника і відправив м’яч в нижній кут воріт.
“ДСС” ще один раз змогла скоротити рахунок. Сидоренко з правого флангу пробив, Дєнюжкін парирував, але невдало і м’яч залетів у сітку.

Це був останній гол запоріжців в цьому матчі. Надалі на майданчику повністю домінували “теведисти”. На 27-й хвилині ефктна триходівка львів’ян завершилась не менш ефектним голом Чеботарьова. Він обіграв воротаря і закотив м’яч у ворота. Слід також відзначити останній пас Маринюка п’ятою. Через дві хвилини Чеботарьов оформив дубль. Олег обіграв одного захисника, а другий Макаров його збив. Це був шостий фол для гостей. І Чеботарьов із місця фолу, оскільки порушення було ближче, ніж 10 метрів від воріт, відправив м’яч у лівий кут.

У цей день “теведисти” забивали голи на будь-який смак. Шостий гол красивим ударом метрів із семи точно у дев’ятку забив Кордоба. Запоріжці, щоб хоч якось переломити хід поєдинку випустили п’ятого польового гравця. Але змінити хід поєдинку їм не вдалось, натомість вони дістали ще два голи у порожні ворота. Спочатку забив Хавер, а за дві хвилини до закінчення поєдинку господарі забили восьмий гол. Рогачов вирішив не пробивати по порожніх воротах, а дещо по знущальному зупинив м’яч і віддав на Кордобу, який спокійно розібрався із Камеко, який в цей час був воротарем.

На цьому звіт про матч можна б було закінчувати, якби не подія, яка сталась на 39 хвилині матчу. Нарешті, після півторарічної перерви, зв’язаною із тяжкою травмою, на майданчику з’явився Леонід Маковський. Травмувався Леонід якраз у матчі із “ДСС” ще у першому колі попереднього чемпіонату, і тільки зараз оговтався від травми. Сподіваюсь, що скоро Льова (як його ласкаво називають уболівальники) набере форму і знову буде радувати любителів футзалу забитими м’ячами.

“ТВД”: Дєнюжкін (Кадира, 39) – Хавер, Маринюк, Денис, Маринюк – Кордоба, Пихней, Рогачов, Вахула – Кіндій, Маковський.
“ДСС”: Мельник – Маржановський, Сільченко, Камеко, Брожко – Костюченко, Макаров, Оліщук, Сидоренко.

Судді: Коваленко (Донецьк), Кравцов (Київ).

Голи: Денис (6), Рогачов (16), Вахула (22), Чеботарьов (27, 30), Кордоба (32, 38), Хавер (35) – Камеко (11), Сидоренко (25).

Володимир Крупчук, спеціально для www.futsal.sport.ua  

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.