Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1125
0

Ураган - Тайм - 3:3

Дубля Сендецького не вистачило для перемоги

..Йшла остання хвилина матчу. Капітан івано-франківців перехопив м'яча в центрі поля, і "Ураган" виходив втрьох на одного захисника "Тайму". У Кіндратіва був вибір - віддати передачу партнерам чи бити самому. Зі зручної позиції Роман наважився на удар і міг принести своїй команді перемогу, однак м'яч після його пострілу потрапив у штангу. Господар львівських воріт Русецький наче "причарував" власні володіння, бо крім цього моменту м'яч ще чотири рази влучав у каркас - двічі в обидві стійки після пострілів Ярого і Даниленка, удар Стрельцова прийшовся в перекладину, а Сендецький поцілив у хрестовину. І все це - лише у другому таймі...

"Ураган", набравши у попередніх трьох матчах сім очок, у разі перемоги у галицькому "дербі" виходив би на чисте шосте місце. "Тайму" після двох поразок від "Інтеркасу" та "Єнакієвця" очки так само потрібні, адже у наступних чотирьох матчах у рідному "Будівельнику" суперниками львів'ян будуть "Шахтар", земляки з "Енергії" і ТВД, а потім і сумський "Універ-Автомар".

Психологічна перевага була на боці господарів, однак швидкого гола (як у матчі з ДСС) не вийшло, хоча в дебюті могли забити Сендецький (трохи вище) і Ярий (штанга), а удар головою Кулика голкіпер в падінні перевів на кутовий. Рахунок відкрили "таймівці" зусиллями Баландюха - автора хет-трика львівського матчу першого кола, а вже за хвилину в пасиві гостей було 5 фолів. "Ураган" відповів голом Скіцка, котрий зіграв у стінку з Ожогом, на замаху поклав на підлогу Русецького і в падінні проштовхнув м'яч у сітку воріт - 1:1. На 14-й хвилині "Тайм" дотепно розіграв штрафний удар, і Кольцун засмутив колишніх одноклубників, з гострого кута переправивши м'яча під Іжаковським - 1:2. Через 2 хвилини господарі сфолили вп'яте, і надалі обидві команди заграли обережніше. Дабл-пенальті у першому таймі глядачі так і не дочекалися, але ще один гол таки побачили. За 1,13 до перерви Свищ (замінив у першій четвірці Сімку, що напередодні травмувався на тренуванні) віддав пас "на стовпа" Сендецькому, і той з розвороту відправив м'яч низом точнісінько в правий кут - 2:2.

Якщо в першій двадцятихвилинці "ураганівці" двічі відігравались, то в другому таймі нарешті зуміли вийти вперед - 10-метровий за шостий фол впевнено реалізував Сендецький. Щоправда вболівальники раділи недовго, бо вже за хвилину "Тайм" відновив рівновагу: Москвин зі своєї половини віддав пас на Ткачука, котрий зупинив м'яча і красиво п'ятою переадерсував його на хід Радьку - 3:3. До і після цього моменту Русецький з Іжаковським по-черзі демонстрували власну майстерність, витягуючи, здавалося б, "мертві" м'ячі. Останні чотири хвилини львів'яни провели дуже обережно, а господарі, очевидно сподіваючись на сьомий фол, так і не наважились зіграти з п'ятим польовим.

Тарас ВОНЯРХА (головний тренер "Урагану"):
- Однозначно, результатом матчу не задоволений. Самою грою - так, адже командні дії були конструктивними, ми створили багато моментів, і реалізуй хоча б половину з них - результат був би зовсім інший. Гравці не виконали установку на перший тайм, коли ми мали б забити за стартові 10 хвилин, натомість через власні помилки змушені двічі відіграватись. Знову проявилась розслабленість після того, як у другому таймі ми вийшли вперед. Позиційно помилився Свищ, чим сповна скористався суперник. Я вже не говорю про "обстукані" ворота "Тайму", коли м'яч потрапляв куди завгодно, а не в сітку воріт. Трохи не вистачило фарту.

- Чому ви так і не вдалися до гри з п'ятим польовим гравцем?
- Знаєте, коли за 10 хвилин першого тайму ніхто з гравців не зумів заробити для "Урагану" шостий фол, а в другому - після пропущеного з дабл-пенальті гола "Тайм" заграв ще акуратніше, у нас просто не вистачило вміння і досвіду. На даний момент у команді немає справжнього лідера, котрий міг би повести партнерів за собою, міг взяти ініціативу і у відповідальний момент самотужки вирішити підсумок матчу. А коли через картки чи травми з гри випадають 1-2 виконавці, то доводиться нашвидкоруд "перекроювати" четвірки. Далося взнаки, що сьогодні нам не вистачало Сімки. Думаю, що з ним зіграли б краще і добились потрібного результату.

"Ураган": Іжаковський - Кіндратів-к, Свищ, Ярий, Сендецький - Ожог, Даниленко, Стрельцов, Скіцко.
"Тайм": Русецький - Кольцун-к, Москвин, Радько, Ткачук - Баландюх, Цибик, Кулик, Яцишин - Паучок.

Судді: Дребужан (Мукачеве), Іриченко (Одеса).

Голи: Скіцко (10), Сендецький (19, 35) - Баландюх (8), Кольцун (14), Радько (36).

Олег Ланяк, Андрій Менів, спеціально для www.futsal.sport.ua

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.