Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1186
1

Милетий БАЛЬЧОС: «Армянск готов проводить домашние матчи»

Президент ПФЛ побывал с рабочим визитом в Армянске

Милетий БАЛЬЧОС: «Армянск готов проводить домашние матчи»
3 квітня М.Бальчос прибув до міста Армянськ, де відразу включився до роботи для вирішення питань, пов'язаних із забезпеченням безпеки команд материкової України, які будуть прибувати до місцевого клубу «Титан». Перед цим, під час перетину прикордонних блок-постів він поспілкувався з командиром та заступником українського блок-посту, де узгоджено взаємодію прикордонників та клубів. Під час спілкування досягнуто домовленості про максимальне сприяння клубам під час перетину українського кордону.
 
В Армянську президент ПФЛ зустрівся з віце-президентом клубу Андрієм Догадовим. Під час зустрічі обговорено всі організаційні питання, які стосуються забезпечення безпеки під час перетину кордону та переїзду команд до міста Армянськ і в зворотному напрямку, а також до, під час, та після проведення матчу. Досягнуто відповідних домовленостей та підготовлено пропозиції до місцевих органів правопорядку. Згодом відбулася зустріч із начальником місцевого відділу внутрішніх справ Борисенком О.В. З ним обговорені підготовлені пропозиції, які було прийнято беззаперечно, тобто клубам буде забезпечено супровід представниками правоохоронних органів команди до Армянська і в зворотному напрямку, на стадіоні буде забезпечено охорону транспортних засобів команди гостей і самої команди, забезпечення необхідної кількості міліціонерів до, під час, та після матчу і в можливих місцях проживання та харчування команд на территорії Армянська. Крім того, відбулася зустріч і продуктивна розмова з командою ФК «Титан» та тренерським штабом стосовно життєдіяльності та подальшої участі «Титана» у Чемпіонаті Favbet Ліга 1. 
 
Президент Ліги зазначив: «Після діалогу з керівництвом клубу та органами правопорядку Армянська, а також те, що на власні очі я побачив перетину кордону та підготовчу роботу до проведення матчу, я можу впевнено говорити, що навіть за таких складних політичних умов в України і в Криму зокрема, Армянськ готовий проводити матчі з командами материкової частини України на своєму стадіоні. Я особисто буду брати участь у реалізації, особливо в день матчу, кроків дорожної карти з питань забепечення безпеки гостей для того, щоб пересвідчитися в правильності прийнятих рішень і оперативно, за необхідності, внести необхідні корективи. При цьому хочу підкреслити, що деякі висловлювання стосовно тотальної небезпеки в Криму для футбольних команд материкової частини України насправді перебільшені. Але остаточні висновки ми будемо робити після матчу, який відбудеться найближчої суботи між командами «Титан» та «Нафтовик-Укрнафта». Я буду присутній на матчі. Про остаточні рішення будуть повідомлені всі клуби. Наразі я вдячний керівництву ФК «Титан» за розуміння та співпрацю.»

ПФЛ
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы
Футбол | 19 апреля 2024, 06:30 19
Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы

В полуфиналах Лиги Европы сыграют: Марсель – Аталанта, Рома – Байер

Тренер сборной Украины оценил игру Лунина и слухи про переход в Баварию
Футбол | 18 апреля 2024, 21:20 1
Тренер сборной Украины оценил игру Лунина и слухи про переход в Баварию

Рустам Худжамов высказался о последних успехах кипера сборной Украины

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
ihateyoubaby
титан армянск - знамя труда
проводите