Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 20 марта 2014, 23:08
1324
0

MassMedia Cup-2014: знакомство с участниками

На НСК «Олимпийский» стартовал турнир среди журналистов MassMedia Cup-2014

| Обновлено 20 марта 2014, 23:08
1324
0
MassMedia Cup-2014: знакомство с участниками
20 березня 2014 року на головній спортивній арені країни – НСК «Олімпійський» – відбулась перша організаційна зустріч Виконкому з представників ДК «Спортивні арени України» та ЗМІ, на якому було попередньо затверджено регламент майбутнього турніру, та низку рішень, які стосуються MassMedia Cup - 2014.  
 
Підготовка до турніру MassMedia Cup - 2014 йде повним ходом... Черговою сходинкою у цій підготовці стало колективне обговорення та затвердження ключових регламентних умов турніру представниками засобів масової інформації з ініціаторами турніру. Крім того, учасники зустрічі обговорили пропозиції щодо спортивного спонсору турніру та його медіа-підтримки. Активну участь в сьогоднішній зустрічі особисто прийняв генеральний директор ДК «Спортивні арени України» Сергій Сімак, який, уважно вислухавши представників ЗМІ, поділився своїми думками з цього приводу.  
 
- Ми виступили з ініціативою організації турніру в першу чергу з метою популяризації здорового способу життя серед молоді та підростаючого покоління. Всі наші майданчики завжди відкриті та готові зустріти всіх бажаючих підтримати і просто добре провести час. Сьогодні було гаряче обговорення турніру і в цьому сенсі ми повністю покладаємося на спортивних журналістів. Адже саме вони знають краще за всіх всі футбольні тонкощі. Тому ми не маємо сумнівів в якісному організації турніру. Ми будемо раді отримати і нові заявки, тим більше, що час для подачі ще є, - відмітив Сергій Сімак.
 
На сьогоднішній день, висловили бажання прийняти участь вже 16 команд-учасниць. Всі необхідні документи по турніру та регламент MassMedia Cup - 2014 буде надіслано організаторам команд. 
 
Нагадаємо: Всеукраїнський турнір «MassMedia Cup - 2014», приурочений до міжнародного Дня журналістики, - перший чемпіонат в історії незалежної України з великого футболу серед представників ЗМІ. Він відбудеться з 6 червня по 2 липня 2014-го року на стадіоні ім. Баннікова, а фінал пройде на головні арені країни – НСК «Олімпійський», де буде розіграно титул чемпіона України серед ЗМІ!
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.