Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1647
4

Виктор ГРАЧЕВ: «Интересно увидеть Металлист без Маркевича»

Футбольный эксперт дал свой прогноз на матчи чемпионата Украины

«Металург» Д — «Іллічівець». Дивився недавно на гру маріупольців на їхній базі, тож можу сказати, що вони непогано виглядали. Хоча «Іллічівець» програв, але помітно, що команда добре підготовлена, відтак приазовці готові до старту другого кола. Думаю, що нас очікує хороший поєдинок. Благо, погода зараз хороша, газон повинен бути в ідеальному стані, що обов’язково посприяє якості гри. Щодо МетаДону, то не слідкував за ним узимку, проте, впевнений, що вони не підведуть під час відкриття весняних матчів.
 
«Карпати» — «Волинь». Од таких принципових за характером протистоянь завжди чекаєш відповідної гри. Під час антракту лучани мали певні проблеми, натомість «зелено-білі» обійшлись без негараздів упродовж підготовки, котру пройшли на високому рівні. За рівних умов та підтримки домашньої арени львів’ян, думаю, що «Карпати» зобов’язані перемагати. Тим паче, що Кварцяного, певне, не буде на зустрічі, позаяк Віталій Володимирович захворів.
 
«Дніпро» — «Севастополь», «Таврія» — «Динамо». Я в політичних обговореннях участі не беру. Якщо би був політиком, тоді інша справа. А так, на мою думку, політика та футбол — різні речі. Повертаючись до футболу, прокоментую коротко: в «Таврії» немає шансів. Те ж саме стосується «Севастополя». Гадаю, що «Дніпро» та «Динамо» переможуть у двобоях із кримськими ФК. Тільки для цього представникам АР ще потрібно приїхати на матчі.
 
«Ворскла» — «Зоря». Найбільш рівна за потенціалом пара колективів, які зустрінуться цього туру. Обидва клуби не приховують прагнення спробувати сили в єврокубкових іграх, відтак у Полтаві вболівальники слідкуватимуть за справжнім протистоянням за одну ціль. Припускаю, що зустріч завершиться з нічийним рахунком, адже боротьби буде справді багато. Хоча не виключаю варіанту, що комусь пощастить вирвати перемогу.
 
«Металург» Зп — «Шахтар». Таран отримав команду ще до завершення першої частини, тому мав удосталь часу, щоби повністю зрозуміти, що потрібно поліпшити в роботі його підопічних, на що в нього було ціле міжсезоння. Сподіваюся, навесні побачимо інший «Металург», адже Олег Анатолійович уміє створювати колектив із своїм почерком. Щодо зустрічі: «козакам» усе ж буде складно протидіяти «гірникам», хоча бій, як на мене, запоріжці таки дадуть. При цьому, донеччанам не варто забувати про налаштування на гру та розслаблятись загалом, як це було в матчі ЛЄ з «Вікторією».
 
«Металіст» — «Говерла». Тепер хар­ків’яни без Маркевича… Добре, що слобожанці стартують у другій частині з домашнього поєдинку, глядачі в місті вже зачекалися на футбол, тому палко підтримуватимуть своїх улюбленців. Самому цікаво побачити «Металіст» без Маркевича. Думаю, що їм потрібно дати матч-другий, щоби зрозуміти, на що вони можуть розраховувати цього сезону. Зараз складно говорити, чого він них можна сподіватися та чи «потягне» таку команду колишній асистент Рахаєв. Разом із цим, все одно віддаю перевагу слобожанам, які мають більше передумов для перемоги, ніж їхні гості з Ужгорода.

Украинский футбол
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

9 шайб для Китая. Сборная Украины провела последний матч перед ЧМ
Хоккей | 24 апреля 2024, 20:03 3
9 шайб для Китая. Сборная Украины провела последний матч перед ЧМ

В такой игре проверить свой уровень точно не удалось

Лунин в этом сезоне сядет на скамью для запасных. Стали известны причины
Футбол | 25 апреля 2024, 11:05 10
Лунин в этом сезоне сядет на скамью для запасных. Стали известны причины

Анчелотти планирует выпустить Кепу и Куртуа в старте в ближайшее время

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Vall69
Вполне адекватный прогноз с нормальными мини анонсами.
Krasnoyarec
Мы ещё и интересный Шахтёр, без Луческу, увидим...
dobroded
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Furik75
А без Сосы, Девича, Соузы и Гомеса не интересно?