Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Легкая атлетика
| Обновлено 07 марта 2014, 10:48
618
0

Сергей БУБКА: «Поделился своим опытом со спортсменами»

Глава НОК Украины верит в успех легкоатлетической сборной

| Обновлено 07 марта 2014, 10:48
618
0
Сергей БУБКА: «Поделился своим опытом со спортсменами»

Вчора 20 українських легкоатлетів прибули до Сопоту (Польща) на змагання у рамках XV чемпіонату світу з легкої атлетики у закритих приміщеннях.

Президент Національного олімпійського комітету України, віце-президент Міжнародної асоціацій легкоатлетичних федерацій (ІААФ), Олімпійський чемпіон Сергій Бубка зустрівся з командою в переддень старту змагань на чемпіонаті.

«Мені було дуже приємно зустрітися зі спортсменами та тренерським штабом національної команди, президентом Федерації легкої атлетики України Ігорем Гоцулом та керівником української делегації Наталією Добринською, яка є Олімпійською чемпіонкою-2008 з семиборства, чемпіонкою світу-2012 і рекордсменкою світу з п'ятиборства, - зазначив Сергій Бубка. - Я відчув, що наші легкоатлети повністю готові якнайкраще представити Україну на одному із найважливіших стартів сезону, своїми перемогами прославляючи Україну і підтримуючи в нелегкі часи наших співвітчизників. Я поділився зі спортсменами своїм досвідом, як морально і фізично підготуватися до змагань та побажав їм натхнення для вдалих виступів. Я абсолютно впевнений, що українські легкоатлети зроблять усе від них залежне, змагаючись за славу нашої країни! Успіхів на стартах!»

НОК

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.