Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
1717
0

Команда Александра Головко - победитель турнира в Латвии

Юношеская сборная Украины в финале турнира уверенно обыграла Латвию

У четвер, 6-го березня, юнацька збірна України U-18 перемогла у фіналі міжнародного товариського турніру «Кубок Федерації», що проходив у Ризі. Суперником підопічних Олександра Головка стали господарі змагань − збірна Латвії.
 
В першому таймі українська команда володіла ініціативою, але до голу справа так і не дійшла. А ось у другій половині зустрічі все стало на свої місця. Спочатку Олександр Зубков продемонстрував свою технічну майстерність і завершив власний рейд у штрафний майданчик суперника невідпорним ударом в дальній кут. За 6 хвилин захисник господарів Вікторс Літвінскіс допоміг українцям збільшити перевгу до двох м’ячів, влучно пробивши в дев’ятку власних воріт з 2-х метрів. На 70-й хвилині Нікіта Колесовс відновив інтригу, забивши гол у ворота Солдатенка, але за 3 хвилини до кінця основного часу Андрій Борячук розтавив усі крапки над «і». Остаточний рахунок − 3:1 на користь збірної України.
 
 
Латвія U-18 − Україна U-18 − 1:3
Голи: Зубков (53), Літвінскіс (59, автогол), Борячук (87) − Колесовс (70).
Україна: Солдатенко, Лук’янчук (Душин, 84), Кірюханцев, Зотько, Палюх, Арендарук (Зубков, 46), Вачіберадзе, Лучкевич, Мисик (Клак, 46, Горовой, 65), Бесєдін, Борячук (Наполов, 83).
 
ФФУ
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.