Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лыжные гонки
| Обновлено 22 февраля 2014, 15:15
3830
4

Марина ЛИСОГОР: «Хочу извиниться перед общественностью»

Украинская лыжница прокомментировала факт обнаружения допинга у нее в организме

| Обновлено 22 февраля 2014, 15:15
3830
4

Після засідання Дисциплінарної комісії Міжнародного Олімпійського Комітету лижниця Марина Лісогор прокоментувала ситуацію, що склалася навколо неї.

«В першу чергу, хочу вибачитись перед всією Олімпійською родиною, всією громадськістю за такий неприємний інцидент. У 2004 році мені зробили операцію на щитовидній залозі і лікар- кардіолог приписав для підтримки мого фізичного стану «предуктал». Ці ліки знаходяться у вільному продажу і широко використовуються у лікарській практиці. Тоді перед використанням препарату пересвідчилася, що він не містить заборонених речовин. На Олімпійських іграх застосувала ці ліки знову. Як виявилося, з 1 січня 2014 року компоненти препарату внесені до списку заборонених для застосування у змагальний період. Це моя особиста провина. На жаль, так сталось. Але я хочу заявити, що у цьому не було злого умислу. Під час засідання Дисциплінарної комісії МОК я розповіла теж саме, всю правду. Ще раз приношу свої вибачення», - зазначила Марина Лісогор.

НОК

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
oltin_vodiy
Не секрет, что минимум 2/3 спортсменов, выступающих на соревнованиях ВЫСШЕГО МЕЖДУНАРОДНОГО УРОВНЯ совершенно сознательно употребляют допинг в том или ином виде. При том под надзором тренера и врача. Просто не всех ловят. Тем не менее, попадаются многие. Просто перед самым стартом старательно выводят запрещенку из организма. У кого не получилось вывести - попадается.
Но при этом я не помню ни одного случая, что бы кто- то сказал, да я жрал допинг с целью добиться наивысших результатов. Не было такого. Так что Лисогор не исключение. Стандартно косит о содержании запрещенки в безобидных препаратах.
asds95
Цікавий прикол - "прошу вибачення, але я ні в чому не винна".
micha(ZAKARPATTJA)
Звичайно віримо
kiruxa_y
я верю ей, но вряд ли это позволит избежать наказания ... недоработка наших менеджеров и руководителей, которые готовят спортсменов к выступлениям ...