Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1073
0

Анатолій Попов потрапив у немилість ФФУ

Словесна перепалка ФФУ та ПФЛ продовжується

Президенту Професіональної
Футбольної ліги України
Сафіулліну Р.С.

Шановний Равілю Сафовичу!

2 березня 2007 року «Газета по-українськи» надрукувала інтерв’ю виконавчого директора ПФЛ А.Попова. Серед іншого, він торкнувся теми використання коштів, отриманих від професіональних клубів, за участь у їхньому складі іноземних гравців. Зокрема, А Попов заявив журналістові, що «…Клубы просто не знают, куда идут эти деньги…».

Федерація футболу України висловлює глибоку стурбованість у зв’язку з черговим фактом неналежної інформаційно-роз’яснювальної роботи серед гравців та тренерів команд професіональних клубів, котрим ПФЛ зобов’язана надавати повну і всебічну інформацію про футбольне життя країни.

Федерація футболу України працює відкрито і прозоро. Через незалежні ЗМІ та офіційне Інтернет представництво ФФУ громадськість має вільний доступ до інформації в тому числі про фінансово-господарську діяльність організації.

Так, наприклад, делегати і гості, принаймні, трьох останніх щорічних Конгресів ФФУ серед інших офіційних документів отримують ґрунтовні фінансові звіти Федерації про використання коштів, які надійшли на банківські рахунки головної футбольної організації країни.

У цьому зв’язку публічна заява виконавчого директора ПФЛ А.Попова сприймається скоріше як самокритика чи то його власної неспроможності виконувати свої професійні обов’язки, чи то як конкретний приклад нездатності загалом керівництва Професійної ліги організувати ефективний зворотній зв’язок з клубами щодо задоволення їхніх інформаційних потреб.

Зважаючи на викладене, просимо Вас, Равілю Сафовичу, вжити необхідних заходів для організації оперативного і безперешкодного доступу представників команд професіональних клубів до суспільно-значущої інформації про футбольне життя країни. В свою чергу, ФФУ висловлює готовність надати методичну і кадрову допомогу для виконання цього важливого завдання. Просимо інформувати по суті.

З повагою
перший віце-президент ФФУ
О.І.Бандурко

Офсайт ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Анчелотти оценил матч с Ман Сити, в котором Лунин дважды отразил пенальти
Футбол | 18 апреля 2024, 07:15 1
Анчелотти оценил матч с Ман Сити, в котором Лунин дважды отразил пенальти

Карло прокомментировал победу «Реала» в ответном матче 1/4 финала Лиги чемпионов

Ман Сити – Реал – 1:1 (пен 4:5). Лунин выиграл серию пенальти. Видеообзор
Футбол | 18 апреля 2024, 01:40 5
Ман Сити – Реал – 1:1 (пен 4:5). Лунин выиграл серию пенальти. Видеообзор

Смотрите самые интересные моменты ответного матча главного еврокубка

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.