Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 29 января 2014, 18:36
1969
0

КОВАЛЕЦ: «Выигрывает тот, кто быстрее принимает решения»

Наставник молодежной сборной прокомментировал выход в полуфинал Кубка Содружества

| Обновлено 29 января 2014, 18:36
1969
0
КОВАЛЕЦ: «Выигрывает тот, кто быстрее принимает решения»

Головний тренер молодіжної збірної команди України прокоментував гру своїх підопічних у чвертьфінальному матчі Кубку Співдружності, в якому наша команда здобула перемогу над однолітками з Литви з рахунком 4:1.

- Насамперед, хочу привітати свого колегу Армінаса (тренера збірної Литви - ред.), у нього вчора був день народження! А що стосується гри: ми знали, що збірна Литви - дуже хороша команда зі своїм почерком, непоступлива, відмінно захищається і швидко переходить від оборони до атаки. Ми прагнули врахувати всі ці моменти і все одно спочатку пропустили гол.

- Наскільки цей пропущений м'яч вибив вас з рівноваги?
- Звичайно, ми чекали такого перебігу подій. Але на всі випадки футбольного життя у нашого тренерського штабу є рішення. Ми зрозуміли, що після забитого гола литовські футболісти відійдуть назад, у глухий захист, розкривати який найкраще при розіграшах стандартних положень. Постаралися донести це до наших хлопців. Дуже приємно, що вони почули мене і, як бачите, перший гол був забитий саме після кутового.

- У попередніх іграх ви говорили про те, що хлопцям необхідно більше наносити дальніх ударів, але сьогодні всі голи були забиті після довгих розіграшів...
- Я і зараз стверджую, що треба частіше завершувати атаки дальніми ударами, але не повинно бути перекосі в ту чи іншу сторону. Не можна діяти одноманітно, все має бути в комплексі. Зараз у футболі виграє той, хто швидше приймає рішення.

- Чи спілкувались Ви з кимось із колег-тренерів під час Кубку Співдружності?
- Так, ми намагаємося використовувати з користю наданий на цьому турнірі час . У тому числі, і для обміну досвідом. Ми дійсно рідко зустрічаємося , але ж знайомі давно. Той же Армінас - дуже цікавий фахівець і людина, у минулому - Олімпійський чемпіон. Та й взагалі, хочу відзначити особливу теплу атмосферу тут на турнірі. Всі команди приїхали сюди з хорошим настроєм, показати свої напрацювання, свою школу, подивитися на інших.

ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.