Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Кубок Украины
|
4991
0

Сергій ГУПАЛЕНКО: «Ми грали здорово. Мені сподобалося все»

«Ураган» – «Кардинал-Рівне» – 6:3. Післяматчеві коментарі

Сергій ГУПАЛЕНКО: «Ми грали здорово. Мені сподобалося все»

Сергій ПІДДУБНИЙ, головний тренер «Кардиналу-Рівне»:

- Я не скажу, що ми сьогодні виглядали слабше за «Ураган», але так виходило, що івано-франківці завжди були попереду на один м'яч. І як тільки нам вдавалося зрівняти рахунок, «Ураган» знову виривався вперед, тому нам постійно доводилося відіграватися.

У нас сьогодні не було такої свіжості, якої б хотілося, адже дорога туди й назад забирає багато сил, тому моментами нам було важкувато, тому такий й результат. «Ураган» в першому таймі витиснув три моменти, а коли ми пропускаємо такі голи, то потім важко відігратися. А щодо самої гри, то вона безумовно мала свої плюси, але чому нам так легко забивають голи – я не знаю...

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер «Урагану»:

- Цей кубковий матч з «Кардиналом», в принципі як і нещодавній у чемпіонаті, ми грали здорово. Мені сподобалося все – і щодо кількості гольових моментів, і щодо рухливості. До того ж мене дуже тішить те, що біля наших воріт було мало гольових моментів, а це означає, що зараз ми приділяємо більше уваги обороні. Спершу грати було психологічно нелегко, адже ми забивали й одразу пропускали. Але ми витримали, перетерпіли, тому нічого поганого сказати не можу.

В основному, матч завершується з тридцятої до сорокової хвилини, це час, коли голова вже «не дуже варить», тож тоді головну роль відіграє клас команди, її фізичний і психологічний стан. В кінці ми вигравали з різницею в три м'ячі і оборонялися проти п'ятого добре, тому усі молодці. Хтось грав краще, хтось гірше, але це – спільний результат, тож вся команда зіграла здорово. В принципі, не хотілося б виділяти когось конкретно… На даний момент «Ураган» набирає форму, помітно, що команда додала в русі, в агресії, в комбінаціях. Сьогоднішній матч мені сподобався, він був цікавим…

Хочу сказати, що всі команди в Екстра-лізі сильні, я завжди про це кажу. Сьогодні «Єнакієвець» програв вдома «Спортлідеру+», хто б міг подумати! Тут роль грає налаштування, десь недооцінив суперника, і – все. Усі команди борються до останнього, і що мені дуже подобається, що в цьому чемпіонаті всі команди практично рівні, і кожен має шанс зачепитися за результат.

Христина ЧУЛОВСЬКА, Олена ЯЦИНОВИЧ, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Слот заменит Клоппа. Фейеноорд и Ливерпуль подписали договор о компенсации
Футбол | 26 апреля 2024, 23:21 10
Слот заменит Клоппа. Фейеноорд и Ливерпуль подписали договор о компенсации

Об этом сообщил известный инсайдер Фабрицио Романо

Стал известен 6-й клуб, который квалифицировался в Лигу чемпионов 2024/25
Футбол | 26 апреля 2024, 07:31 0
Стал известен 6-й клуб, который квалифицировался в Лигу чемпионов 2024/25

«Фейеноорд» гарантировал себе участие в главном еврокубком турнире

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.