Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
4984
0

Віктор МГЛИНЕЦЬ: «Гра повинна кардинально змінитися»

«Спортлідер+» – «ЛТК» – 4:2. Післяматчеві коментарі головного тренера подолян

Віктор МГЛИНЕЦЬ: «Гра повинна кардинально змінитися»

Віктор Мглинець, головний тренер «Спортлідер+»:

- Звичайно, це не та гра, яку хотілося б бачити, але перемога була потрібною – настрій команди підніметься. Те, що хотів побачити – характер, бажання боротися і перемагати – хлопці ці якості проявили. Хоча звісно є над чим працювати.

- Ви вже повністю познайомилися з командою?
- Я знайомий з хлопцями, але у плані гри ще потрібно вивчити їх. Зараз поїдемо у Єнакієве на матч Кубку України, і бачення команди стане більш конкретним.

- Сьогодні у складі були два новачки. Чи плануються ще кадрові зміни?
- Стосовно заявки розмови нема. Зараз середина сезону і, навіть, якби когось хотілося б залучити у команду, то вони зайняті. Звісно, команді потрібне нове кадрове поповнення, «свіжа кров». Я надіюся, що це буде. Але, як це буде... Ті люди, які мене цікавлять, поки перебувають у своїх клубах і у них є зобов'язання.

- Зрозуміло, що ви готовите команду уже на наступний сезон, але чи ставилися якісь завдання ще на цей чемпіонат?
- На цей сезон завдання таке, щоб люди, які приходять на матчі, залишали спорткомплекс лише з позитивними емоціями. Команда може зіграти по-різному. Але коли є віддача, гарна гра, небезпечні моменти, вболівальників приходитиме більше.

- Що би Ви хотіли змінити у грі команди?
- Гра повинна кардинально змінитися. Я хочу, щоб команда грала в атакувальний футбол, але водночас і домінувала на полі – грала б першим номером. Краще використовувати моменти. Щоб у нас ліпше тримався м'яч, і гра була більш яскравою.

- Важко поєднувати роботу в основній команді і дублі?
- Дуже важко. Мені важко переналаштуватися після першого тренування. У мене є помічник, і я лише спостерігаю за тренуванням дублю. Ми разом обговорюємо тренування. А загалом важко переналаштуватися з першого тренування, тим більше, що зараз я лише вивчаю можливості гравців «основи». У нас в дублі є перспективні хлопці, і я хочу, щоб їхній перехід в «основу» був менш болючішим.

Віктор ПАЛАМАРЧУК

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.