Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Первая лига
|
987
0

Контингент - Кардинал - 3:3

Нічия не на користь гостей

Не встигла секундна стрілка пройти повний оберт як львів’яни відкрили рахунок. Данилюк прорвався лівим флангом і відкрив рахунок. Після цього львів’яни мали кілька нагод, щоб забити ще один гол, але не скористались ними. Натомість житомиряни скористались провалами в обороні “Кардиналу” і спочатку Мухін вирівняв становище, а через 3 хвилини Киришун вивів господарів уперед.

У першому таймі арбітри відверто симпатизували господарям майданчика. Арбітри часто у спірних ситуаціях призначали штрафні удари у бік воріт “Кардиналу”, і тому вже із середини першого тайму львів’яни грали із 5-ма командними фолами. На 17 хвилині суддя призначив дабл-пенальті, який не зміг реалізувати Литвиновський, пробивши в поперечину, а після добивання просто блискуче у рамці воріт зіграв Євуш.

По перерві головний тренер львів’ян Роман Корінь дещо підкорегував дії своїх підопічних і вже з перших хвилин вони кинулись відігруватись. На 22 хвилині Володимир Лаба  зробив рахунок на табло рівним. Через три хвилини Пузанський зігравши на добивання схилив шальки терезів на бік “Кардиналу”. Але такий рахунок довго не протримався. Вже через півхвилини Литвиновський ударом метрів з 9 примусив капітулювати воротаря львів’ян Євуша.

Далі пішла відкрита гра із великою кількістю моментів біля обох воріт. Непогані можливості мали Лаба, Пузанський, Грабовенський. У житомирян виділявся колишній гравець вищолігового “Тайму” Піхоцький, який кілька раз вправно звільнявся від опіки захисників, але його ударам бракувало влучності. Після цієї нічиєї львів’яни у турнірній таблиці піднялись на одну позицію вверх, випередивши дрогобицький “Каменяр”.

“Контингент” (Житомир) – “Кардинал” (Львів) – 3:3

Голи:
Данилюк, 1, Лаба, 22, Пузанський, 25 – Мухін, 5, Киришун, 8, Литвиновський, 26.

Попередження: Мухін, 15 – Пунда, 8, Струк, 8.

Володимир Крупчук, спеціально для www.futsal.sport.ua

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.