Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 28 декабря 2013, 20:24
3361
0

Ураган с хорошим настроением уходит на новогодние каникулы

Ивано-франковцы забили три безответных гола в ворота «ЛТК»

| Обновлено 28 декабря 2013, 20:24
3361
0
Ураган с хорошим настроением уходит на новогодние каникулы

Усі хочуть піти на зимові свята в гарному гуморі, але гравцям «Урагану», окрім цього, мали запасти в душу і слова Сергія Гупаленка про вихід на трансферний ринок. Коли хтось приходить, то інший має йти, так що своєю мотивацією господарі могли б поділитися з молодими опонентами, які продовжують набиратися досвіду для подальших звершень. Правда звершень хочеться вже в цьому сезоні, тож і самим було б не зайве обіграти «Ураган».

«Ураган» достатньо швидко забив. Сергій Якунін на лівому фланзі на замасі «прокотив» Анатолія Доманського і з 7-ми метрів влучно пробив у дальній кут. А от далі гра «померла». «Дракони» впевнено контролювали м’яч, а в ті нечисленні моменти, коли його втрачали, то встигали перебудуватися і позбавляли «телефоніста» з м’ячем будь-якого простору і часу.

Все б нічого, але самі господарі при цьому не дуже-то й намагалися загострити ситуація біля воріт Петра Ільківа. Лише в середині тайму луганчанам вдалося позначити небезпеку біля воріт Кирила Ципуна. Максим Мануйленко вбіг зліва у штрафний майданчик, але Ципун вчасно вийшов і відбив на кутовий його удар.

Ближче до кінця першої половини гри команди згадали про такий елемент гри, як дальні удари. В цьому компоненті міг досягнути успіху тільки Роман Кіндратів, який з правого флангу приклався від душі з 12-ти метрів – Ільків у стрибку перевів удар на кутовий. Дуже ефектний момент, особливо на тлі такого тайму. Під кінець непогані нагоди мали Роніньо, Макаєв і Валенко, але Ільків діяв надійно, а в моменті з Роніньо його підстрахував Віталій Дзюба.

Друга половина гри пройшла значно веселіше. В її дебюті «телефоністи» могли розраховувати на забитий гол, але після прострілу Доманського Мілінький не зміг влучно замкнути дальню стійку.
Прикарпатці сигнал зрозуміли вірно і відсунули гру від своїх воріт, а Валенко поцілив у стійку. Міг відзначитися дебютним голом в «ураганівській» футболці, і Морено, коли м’яко підсікав м’яч над Савенком, який вийшов у гостей в «рамку» у другому таймі, але воротар його намір розгадав.

На 31-й хвилині Доманський поставив підніжку Макаєву у штрафному майданчику, і суддя чітко вказав на «точку». Роніньо потужно пробив у кут – Савенко майже відбив, але від його руки м’яч таки залетів  у ворота. Не встигли луганчани оговтатися, як швидка контратака прикарпатців перевернула все догори дригом. Роніньо віддав ліворуч на Якуніна, а той в хід пробив поміж ніг воротарю. Ось так за якихось півхвилини з 0:1 маєш 0:3, а це вже зовсім інша гра.

Тренерський штаб «ЛТК» миттєво відреагував на це тайм-аутом. Було вирішено відмовитися від експериментів з Савенком і п’ятим польовим вийшов Максим Літвінов. Моменти для того, щоб скоротити рахунок, виникали, але в деяких моментах банально не вистачало везіння.

За 3 хвилини до кінця, вже традиційно для цього сезону, п’ятим замість Літвінова почав підключатися Савенко і сам отримав нагоду «розмочити» рахунок. Разуванов класною передачею знайшов свого партнера на лівому краї дуги, але Ципун з ударом впорався.

На 38-й хвилині Євген Валенко справа по флангу вибіг на побачення з воротарем, але Савенку вдалося зберегти певну інтригу на останні хвилини, але вона все одно швидка померла.

«Ураган» закінчує рік у мажорній ноті. Ще б пак, адже ця перемога  дозволила «драконам» піднятися на другу сходинку. До того ж, команда продемонструвала злагоджену гру у захисті, чого вже давно не спостерігалося. А от позиції «ЛТК» після двох останніх поразок суттєво похитнулися, тож плацдарму для маневру у луганчан вже нема.

Андрій ГУЛІЙ, Sport.ua

«Ураган» (И.-Франковск) - «ЛТК» (Луганск) - 3:0 (1:0)

«Ураган»: Кирилл Ципун - Евгений Валенко, Максим Павлюк, Павел Будняк, Петр Шотурма - Ильдар Макаев, Роман Киндратив, Рониньо, Сергей Якунин - Морено, Орест Боргун, Тарас Королишин
«ЛТК»: Петр Илькив (Юрий Савенко,21) - Владимир Разуванов, Анатолий Доманский, Никита Лазыкин, Анатолий Милинький - Андрей Лысенко, Виталий Дзюба, Максим Литвинов, Максим Мануйленко - Роман Цапов

Сергей Якунин, 4,32, Рониньо, 31, с пенальти

Морено, 29.

Арбитры: Олег Коваленко (Донецк), Алексей Банасько (Фастов)

Удары (в створ): 16 (9) - 16 (6)

УРАГАН - ЛТК. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ


Sport.ua

Видеообзор сайта www.uragan.if.ua

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.