Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 25 декабря 2013, 21:44
998
2

ФК Тернополь планирует провести сборы в Грузии

«Горожане» намерены выйти в Первую лигу

| Обновлено 25 декабря 2013, 21:44
998
2

Підсумки футбольного року та плани на рік майбутній обговорили керівники та футболісти муніципального клубу «Тернопіль». Зустріч з керманичами команди відбулася у міській раді 25 грудня.

Головний тренер «Тернополя» Василь Івегеш подякував своїм підопічним за пройдений етап. «Муніципали» після літньо-осінньої частини чемпіонату Другої ліги посідають третє місце. Також команда пробилася до чвертьфіналу Кубка України.

- На початку нашої професійної діяльності багато людей не вірило у наш успіх та бажали нам програшів, - каже пан Івегеш. - Але своєю грою тепер ми довели, що рухаємося у правильному напрямку, незважаючи на всі проблеми з якими доводиться стикатися. Перш за все у нас існує певна заборгованість перед футболістами. Частину грошей ми вже віддали хлопцям, іншу — погасимо найближчим часом.

Склад команди Василя Івегеша вже зазнав певних змін. Зокрема покинули клуб голкіпер Микола Плетеницький та нападник Богдан Семенець. За словами тренера, кількома гравцями теж цікавляться інші клуби.

- Певні команди намагаються внести розруху в наш колектив, переманюючи до себе футболістів, - додає чоловік. - Відносно переходу зверталися до Сергія Атласюка та Романа Гаврилюка, але ці гравці поки залишаються в команді. Будуть у нас нові воротарі, які вже 20 січня розпочнуть з нами збори. Доведеться шукати когось і у напад, адже Богдан Семенець швидше за все продовжить кар'єру у Дніпродзержинську, де йому запропонували більшу зарплатню. На жаль, наша команда поки не може платити футболістам чималі кошти.

Останнім часом на керівництво муніципального клубу чинять тиск правоохоронці, які відкрили проти клубу кримінальну справу.

- Певні особи намагаютсья зробити все, щоб футбольний клуб «Тернопіль» припинив своє існування, - каже почесний президент клубу Сергій Надал. - Проте ми абсолютно спокійні за своє майбутнє, адже знаємо що діємо в межах закону. Тому команда продовжує рухатися до своєї мети — вийти у Першу лігу. Останні результати доводять, що нам це до снаги.

Наразі гравці команди перебувають у відпустках. Головний тренер «Тернополя» роздав кожному гравцю індивідуальний план підготовки на період відпочинку.

- Зберемося ми 20 січня і перший збір проведемо до 2 лютого у Тернополі, - пояснює наставник команди. - Далі хочемо провести збір у Яремче. Можливо, вдасться навіть поїхати на збір у грузинський Батумі, де нам можуть забезпечити певні умови проживання і харчування. Будемо також проводити товариські ігри з чернівецькою «Буковиною» та стрийською «Скалою».

20minut.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Новый шанс сборной Украины. Анонс чемпионата мира по хоккею
Хоккей | 26 апреля 2024, 12:51 5
Новый шанс сборной Украины. Анонс чемпионата мира по хоккею

Команда Дмитрия Христича попробует выйти в Дивизион 1A

Новый претендент на Лунина. Легендарный клуб хочет подписать украинца
Футбол | 26 апреля 2024, 08:01 6
Новый претендент на Лунина. Легендарный клуб хочет подписать украинца

«Милан» вступил в борьбу с «ПСЖ», «Баварией» и «Манчестер Юнайтед» за Андрея

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vismut58
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
milansheva71
в Тернополі хлопці футбол грають, а не бабло заробляють) молодці..