Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 05 декабря 2013, 13:34
1647
0

Extra-liga futsal Awards – нова церемонія Екстра-ліги

Долучитися до проекту може будь-яке ЗМІ, термін подачі заявок до 20 грудня

| Обновлено 05 декабря 2013, 13:34
1647
0
Extra-liga futsal Awards – нова церемонія Екстра-ліги

«Extra-liga futsal Awards» - щорічна футзальна церемонія, на якій вручаються нагороди кращим представника українського чемпіонату з футзалу Екстра-ліги.

Номінації. У першій дебютній церемонії нагородження «Extra-liga futsal Awards 2013» будуть представлені наступні номінації:

• Приз за внесок у розвиток футзалу
Претендентами на цю нагороду можуть бути методисти, експерти, оглядачі, функціонери, всі, хто зробив вагомий внесок у розвиток і популяризацію футзалу.

• Краща прес-служба року
При оцінці прес служб клубів Екстра-ліги будуть враховуватися всі аспекти її діяльності, починаючи від юзабіліті офіційних сайтів, кількістю, оперативністю, якістю публікованих матеріалів закінчуючи взаємодією з місцевими регіональними ЗМІ. Так само буде врахований рівень і якість прямих відео трансляцій.

• Відкриття року
У цій номінації нагороджується футболіст, який виступає в Екстра-лізі , який в 2013 році суттєво додав в ігровому плані і серйозно вплинув на результати своєї команди.

• Найкращий тренер року
Номінантами автоматично стають всі тренера, які працювали з клубами Екстра-ліги в 2013 році

• Найкращий гравець
Ця рубрика є, свого роду, аналог Золотого м'яча . Буде нагороджений найкращий, найяскравіший, наймайстерніший, найкорисніший, найтехнічніший, тактично грамотний футзаліст, який виступав у чемпіонаті України з футзалу у 2013 році.

Журі. Визначати переможців у кожній номінації будуть засоби масової інформації. Право голосу має один кандидат від кожного видання. Одна людина не може бути представником одночасно декількох видань. Подати заявку на участь в «Extra-liga futsal Awards 2013» може будь-який ЗМІ.

Вимоги до ЗМІ. До участі в конкурсі допускаються тільки ті ЗМІ , які проявляють інтерес до цього виду спорту. Кожне ЗМІ, участь якого буде підтверджено організаційним комітетом зобов'язується в період проведення конкурсу висвітлювати всі перипетії, пов'язані з «Extra-liga futsal Awards 2013». А також анонсувати тур Екстра-ліги і ставити його результати.

Правила подачі заявки. Всім виданням, які бажають взяти участь у «Extra-liga futsal Awards 2013» необхідно направити на електронну пошту або факс організаційного комітету лист, який підтверджує вашу участь. Лист має бути оформлений на фірмовому бланку видання з підписом головного редактора. Так само в листі необхідно обов'язково вказати ПІБ людини яка безпосередньо буде голосувати.

Журналістам фрілансерам. Для журналістів, які захоплюються футзалом, але не задіяні постійно в якомусь виданні, орг. комітет готовий посприяти, щоб прикріпити вас до якого-небудь видання, яке ще не подало заявку .

Правила виявлення переможців по кожній номінації

• Приз за внесок у розвиток футзалу (3 етапи). У зазначений період необхідно направити в організаційний комітет 7 претендентів на цю номінацію (бажано з поясненням чому саме той чи не той). Після чого організаційний комітет сам вибирає сімох кандидатів і у відповідний період виносить їх на загальне голосування. Представники ЗМІ в позначений термін повинні відправити список. Той хто буде на першому місці отримує 7 балів, на другому 6 і т.д. Після підрахунку другого етапу, організаційний комітет публікує ТОП-3 фіналістів, після чого представники ЗМІ розподіляють їх за списком. Увага! На останньому етапі за перше місце нараховується 5 балів, за друге - 3 і за третє -1. Оголошено переможців буде на церемонії нагородження.

• Краща прес-служба року (2 етапи). Представники ЗМІ в позначений термін повинні відправити список з усіх 7 клубів Екстра -ліги. Той хто буде на першому місці отримує 7 балів, на другому 6 і т.д. Після підрахунку балів орг. комітет публікує ТОП-3 фіналістів, після чого представники ЗМІ розподіляють їх за списком. Увага! На останньому етапі за перше місце нараховується 5 балів , за друге - 3 і за третє -1. Оголошено переможців буде на церемонії нагородження.

• Відкриття року ( 2 етапи). Представники ЗМІ в позначений термін повинні відправити список з семи футболістів. Той хто буде на першому місці отримує 7 балів , на другому 6 і т.д. Після підрахунку першого етапу, організаційний комітет публікує ТОП-3 фіналістів, після чого представники ЗМІ розподіляють їх за списком. Увага! На останньому етапі за перше місце нараховується 5 балів, за друге-3 і за третє-1. Оголошено переможців буде на церемонії нагородження.

• Найкращий тренер року (2 етапи). Представники ЗМІ в позначений термін повинні відправити список кращих тренерів, які працювали з клубами Екстра-ліги в 2013 році (всього їх було 8 осіб* ). Той хто буде на першому місці отримає 8 балів, на другому 7 і т.д. Після підрахунку балів орг. комітет оголосить ТОП- 3 фіналістів, після чого представники ЗМІ розподіляють їх за списком. Увага! На останньому етапі за перше місце нараховується 5 балів, за друге - 3 і за третє -1. Оголошено переможців буде на церемонії нагородження.
* Микола Сич, Олександр Косенко, Олег Солодовник, Євген Ривкін, Сергій Гупаленко, Роман Ковальчик, Іван Стасюк, Сергій Піддубний

• Кращий гравець (3 етапи). Кожен з учасників повинен надіслати в обумовлений період 14 претендентів. За перше місце нараховується 14 балів , за друге 13 і т.д. Після підрахунку всіх балів орг. комітет публікує ТОП - 7 призерів. Потім ЗМІ в обумовлений період повинні розподілити 7 кращих за списком від 1 до 7. За перше місце 7 балів , за друге 6 і т.д. Після підрахунку другого етапу, організаційний комітет публікує ТОП-3 фіналістів, після чого представники ЗМІ розподіляють їх за списком. Увага! На останньому етапі за перше місце нараховується 5 балів, за друге - 3 і за третє -1 . Оголошено переможців буде на церемонії нагородження.

Вирішення всіх спірних моментів бере на себе організаційний комітет

Терміни
до 20.12.2013 - Період подачі заявок від ЗМІ
до 15.01.2013 - Перший етап подачі списків по кожній номінації
до 31.01.2013 - Підрахунок балів і публікація списків ТОП – 7
до 15.02.2013 - Другий етап подачі списків ТОП – 7
до 15.03.2013 - Підрахунок і публікація ТОП – 3
до 15.04.2013 - Третій етап подачі списків ТОП - 3

квітень-травень 2014 року - Церемонія нагородження вручення призів за 1,2,3 місця по кожній номінації (ймовірно під час проведення фіналу чотирьох Кубка України з футзалу)

Переваги для ЗМІ. Визначення кращих футболістів року поширена практика у всьому світі. Для будь-якого ЗМІ участь у подібному заході відмінний спосіб реклами для свого видання. Всі видання які візьмуть участь в «Extra-liga futsal Awards 2013» безкоштовно отримають право присутності у всіх промо матеріалу до цієї події і на території спорткомплексу, де проходитиме нагородження . Так само всім ЗМІ надається право придумати свою індивідуальну номінацію і вручити нагороду кожному, кого вони вважатимуть за потрібне.

Організатором «Extra-liga futsal Awards 2013» виступає Асоціація футзальних клубів України «Екстра-ліга»
mob. : +38 ( 099 ) 156 75 87, +38 ( 096 ) 717 74 50, +38 ( 093 ) 923 23 39
fax: +38 ( 044 ) 521 06 40
info@extra-liga.org.ua

Офіційний сайт Екстра-ліги

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.