Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
3102
1

Сергій ПІДДУБНИЙ: «Команда Ковальчика ще буде псувати нерви»

«Кардинал-Ровно» – «ЛТК» – 4:2. Послематчевый комментарий тренера ровенчан

Сергій ПІДДУБНИЙ: «Команда Ковальчика ще буде псувати нерви»

Головний граючий тренер команди МФК «Кардинал-Рівне» Сергій Піддубний за традицією примусив себе чекати:

- Я думаю, що результат закономірний, і команду нашу влаштовує. Що можна сказати по самій грі? У першому таймі ми задумали попресингувати і не дати супернику розвернутися в атаці. І, я думаю, що все вийшло. Ми забили 4 голи, натомість, пропустили один. Я вважаю, що цей гол на совісті нашого воротаря, тому що якраз перед цією грою ми розбирали аналогічний момент, і воротарям було наказано грати більш простіше і відбивати м’ячі не так.

У другому таймі, я вже розпочав перевіряти найближчий резерв, змінював четвірки. Тому що рахунок дозволяв, і дозволяла робити це команда суперника. У них не грав Разуванов, а також ще один хороший молодий гравець Литвинов.

Не дивлячись на те, що в них досить молоді гравці, я все-таки хочу сказати, що ця команда Ковальчика ще буде псувати нерви – це однозначно. Ми ще поїдемо туди, гратимемо з ними ще одну гру тут, і я скажу відверто, що очки з ними буде брати важко. Видно, що команда дисциплінована, і, що не кажіть, рука майстра відчутна. Помітно, що Ковальчик вміє працювати з такими молодими, і гра команди налагоджується. Звісно, їм ще не вистачає досвіду, майстерності і стабільності, але почерк команди видно. І сьогодні, дещо пізніше, нам було важкувато.

У другому таймі замість Тригубця я дав змогу більше пограти Кручку. Я, навіть, сьогодні попробував у другій четвірці дати можливість вийти на майданчик всім рівненським гравцям. У цей час на майданчику були: Дармовіс, Басич, Ситник і Кручок, тобто повністю четвірка складена з рівнян. Окрім того, я ще додам, що ми і «ЛТК» – це дві різні команди, якщо порівнювати з попереднім чемпіонатом. Ми то ще так, але в нас теж обновилася команда. Майже повністю змінилися четвірки, як перша, так і друга. А в «ЛТК», то взагалі. У них, якщо порівняти з минулим чемпіонатом, то грав лише один Бессалов. А всі інші, або прийшли в команду, або взяті із дубля. Так само і ми – всі четвірки перетасували. У першій у нас грали Маринюк, Бондар, Вершинін, Чернієнко, залишився лише Чернієнко. Так само і в другій четвірці – все помінялось, а з сьогоднішніх гравців четвірки більш стабільно там грав тільки Ситник.

Тому доводиться будувати все по новому. Завершиться цей процес, і я думаю, що ми будемо з кожною грою додавати. Правда, є моменти, коли проскакують ті наігриші, що ми наігруємо, але поки цього мало, проте, вистачає для того, щоб перемогти.

Взагалі-то, десятиметровий мав бити Тригубець, але Чернієнко вже забив два м’ячі, і я хотів дати йому можливість відзначитися хет-триком, але… Окрім того, хочу додати, що Чернієнко на цьому тижні взагалі не тренувався, але вийшов сьогодні на гру. Йому перед цим дали пару уколів, і він грав з травмою. У нього був перелом, і хоча нога ще болить, він все одно виходить і грає. Так само і Фаренюк. У нього розпухла гомілка, але він її замотає, отримає кілька уколів, виходить на майданчик і грає. Тобто, хлопці молодці!

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Зинченко поучаствовал. Арсенал уничтожил Челси с Мудриком на Эмирейтс
Футбол | 23 апреля 2024, 23:59 38
Зинченко поучаствовал. Арсенал уничтожил Челси с Мудриком на Эмирейтс

Команда Артеты праздновала самую крупную победу в истории отношений между этими коллективами

Обновлен список претендентов на Золотой мяч 2024. Роналду выпал из топ-20
Футбол | 23 апреля 2024, 07:25 28
Обновлен список претендентов на Золотой мяч 2024. Роналду выпал из топ-20

Главным фаворитом все также является Джуд Беллингем, Лионель Месси замыкает двадцатку

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
ялен
Молодці!