Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1311
3

Ільдар Макаєв дискваліфікований на 3 матчі

КДК ФФУ прийняв рішення відносно гравців футзальної Екстра-ліги

Ільдар Макаєв дискваліфікований на 3 матчі

У четвер, 17 жовтня, Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу прийняв ряд рішень, які стосуються футбольних клубів Прем’єр-ліги, першої та другої ліг, а також футзальної Екстра-ліги.

Два матчі дискваліфікації отримав футболіст команди «Єнакієвець» Борхес Фонсека Кайя Джуніор за удар суперника рукою у боротьбі за м’яч 29 вересня 2013 року у матчі чемпіонату Екстра-ліги з луганською «ЛТК».

За нецензурні висловлювання на адресу арбітра 12 жовтня 2013 року у матчі чемпіонату Екстра-ліги «Локомотив» (Харків) − «Ураган» (Івано-Франківськ) гравця івано-франківської команди Ільдара Макаєва відсторонено на три матчі.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Andrey_87
Так, дійсно Макаєв мабуть вже надто грубо доказував свою правоту. В кунці минулого сезону в матчі Ураган - Кардинал була аналогічна ситуація з Тригубцем, йому також дали 3 матчі, так що в цьому плані КДК послідовна.
Oleg069
Треба доводити правду в такій формі, аби потім не отримувати дискваліфікацію. Макаєв сам винен.
Olezha74
Класно! Воротар грає руками за межами дозволеної площадки, а на 3 гри дискваліфіковують гравця, який на емоціях намагається довести правду! Все як завжди... Ну і суддя, напевно, отримує призначення на наступний тур. Логічно, блін...