Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 10 октября 2013, 10:56
782
0

Украина хочет провести два этапа Кубка Европы по триатлону

Соответствующая заявка от украинской Федерации триатлона уже подана

| Обновлено 10 октября 2013, 10:56
782
0
Украина хочет провести два этапа Кубка Европы по триатлону

Вже третій рік поспіль Ялта приймала у себе підсумкову президію Федерації триатлону України. За вже звичною традицією, керівники вітчизняного триатлону зібралися у будинку відпочинку «Воронцово», де й обговорили основні напрямки розвитку нашого виду спорту на наступний рік.

«Президія відбулася практично у повному складі, передував їй семінар тренерів і суддів, - розповів Едуард Панарін. - На ньому були присутні більше 50-ти спеціалістів. У рамках заходу ми провели тренерську раду та затвердили проект календаря на 2014 рік, склад збірної та критерії відбору до головної команди. Щоправда, остаточно прийматимемо рішення по цим позиціям ближче до кінця року, оскільки ще не сформовано систему відбору на Олімпійські Ігри. До того ж, сезон триатлону в Україні ще триває – у Харкові відбудуться тестові змагання з акватлону».

Загалом, плани керівництва Федерації на наступний сезон є досить сміливими! За словами генерального секретаря, у 2014 році наша країна має прекрасний шанс дещо переписати історію триатлону, і уперше прийняти у себе змагання серії ITU, а саме – етап Кубка Європи! І навіть не один: «Ми зібрали всі необхідні документи, і подали заявку на проведення етапів Кубка Європи в Дніпропетровську та Києві, відповідно – 25 травня та 28 червня. Наприкінці жовтня, тобто менш, як за місяць, нам мають надати відповідь. Сподіваємося, позитивну».

Як і цьогоріч, наступний сезон розпочнеться у лютому змаганнями Дитячої триатлонної Ліги. Трохи згодом, старт візьме Континентальна триатлонна Ліга та офіційні змагання внутрішнього календаря. У 2014 році, окрім чемпіонату України з паратриатлону, для спортсменів з вадами здоров'я вперше буде організовано Кубок України. А в Донецьку відбудеться перша в історії внутрішня першість з кросс-триатлону.

«Наш вид спорту в Україні розвивається високими темпами. Однак, на жаль, дещо підкульгує рівень суддівства. Ми хочемо створити професійну бригаду суддів, також я розіслав усім технічні вимоги проведення змагань.

Варто сказати, що для тренерів ми організували виступи фахівців науково-дослідного інституту. Зокрема, цікаво було почути думку спеціалістів щодо бігової підготовки українських триатлетів. Ми розглянули так званий «позний» метод бігу, який зараз широко використовує збірна Росії. Наш спортсмен Андрій Ястребов завдяки цій методиці свого часу значно підвищив бігові показники! Позний біг – це, так би мовити, економний біг,який можна практикувати завдяки пристосуванню організма до сил гравітації», - підсумував Едуард Панарін.

НОК

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Арсенал определил покупку украинской звезды приоритетным трансфером на лето
Футбол | 20 апреля 2024, 10:28 11
Арсенал определил покупку украинской звезды приоритетным трансфером на лето

Георгий Судаков может стать одноклубником Александра Зинченко

Перес дал Лунину важный совет после игры с Ман Сити по поводу его будущего
Футбол | 20 апреля 2024, 00:07 3
Перес дал Лунину важный совет после игры с Ман Сити по поводу его будущего

Украинцу в ближайшее время нужно определиться с будущим

Socca: курс на Кубок Европы 2024
Другие виды | 18.04.2024, 11:20
Socca: курс на Кубок Европы 2024
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.