Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 06 октября 2013, 00:35
3469
0

Ураган не справился с Кардиналом-Ровно + ВИДЕО

Ивано-Франковцы и ровенчане разошлись миром

| Обновлено 06 октября 2013, 00:35
3469
0
Ураган не справился с Кардиналом-Ровно + ВИДЕО

У звітному матчі у деяких гравців «Урагану» була сильніша мотивація, ніж зазвичай, а саме у Андрія Сімки, Петра Шотурми і Євгена Валенка, яка після матчів у збірній не встигли перебудуватися і зіграли не на своєму рівні у попередньому турі. Сергій Піддубний міг цьому протиставити повернення до складу Сергію Тригубця після дискваліфікації. У стані рівнян зараз кожен гравець такого рівня на вагу золота.

Рахунок міг бути відкритий ще в самому дебюті, але після удару Павела Будняка захисник підстрахував Віталія Дєнюжкіна. «Ураган» начебто й намагався зіграти з позиції сили, але «Кардинал-Рівне», на відміну від харківського матчу, отримав багато нагод для контратак. Причому, що найцікавіше, контратаки рівнян були значно небезпечніші за позиційні атаки господарів.

Повернення Тригубця додало певної впевненості діям «кардиналівців», і хтозна який результат вони б вивезли з Харкова, якби Сергій зіграв і там. На 16-й хвилині гості справедливо відкрили рахунок. Артем Фаренюк у швидкому відриві прострілив справа, а Андрій Чернієнко намагався замкнути цей простріл, проте влучив в ногу Валенку і м’яч від ноги останнього залетів у ворота.

«Ураган» хоч і створив після цього декілька нагод, але відклав вирішення справ на другу половину зустріч.

Другий тайм почався з дзвіночка для господарів. Віталій Танський справа прострілив на дальню стійку, а Тригубець п’ятою пробив повз порожній кут. Міг Сергій ускладнити життя господарям, але вирішив зіграти ефектно, а не ефективно.

«Ураган» багато комбінував, але до моментів справа не доходила, а гості намагалися продовжити жалити суперника стрімкими контратаками, але, на відміну від першого тайму, це у них виходило погано. Можна згадати хіба що момент Ільдара Макаєва, коли він підібрав під себе відскок від Віталія Дєнюжкіна, але махнув ногою повз м’яч, коли пробивав, а Ільдар же перебував в 5-ти метрах від воріт.

Тим не менш, «Ураган» рахунок таки зрівняв. Максим Павлюк пробив з 8-ми метрів другим темпом повз захисника. Після цього господарі серйозно закрили гостей на їхній половині поля. Тут слово намагався взяти Валенко, який раз по раз бив здалеку, але приціл у Євгена сьогодні був трохи збитий.

На 34-й хвилині Кордоба і Шотурма почергово перевірили на міцність відповідно поперечину і стійку воріт Дєнюжкіна.

Сергій Піддубний, як мудрий стратег, на 35-й хвилині вчасно взяв тайм-аут та ще й підтвердив серйозність своїх намірів, адже після цього Танський вийшов п’ятим польовим. Тут вже господарям стало зовсім несолодко. Спочатку сам Піддубний перехопив поперечну передачу і пробив з 8-ми метрів, але Роман Колток перевів цей удар на кутовий. А потім Артем Фаренюк у швидкій контратаці влучив у стійку.

Проте останні 2,5 хвилини залишилися на штурм «Урагану». Особливо небезпечно було на 39-й хвилині, коли Будняк пробив головою з дуги з відскоком від паркету (рідкісний прийом, слід сказати), а Макаєв з пари метрів теж головою підправив цей удар у поперечину. Та рахунок на табло все ж не змінився.

Команда Сергія Піддубного грає внічию з обома лідерами минулого чемпіонату, демонструючи при цьому чудову гру. Цікаво буде подивитися на те, що «кардиналівці» продемонструють, коли їхній лазарет повністю спорожніє. «Ураган» продовжує пошуки своєї гри і хоч грав краще, ніж у попередньому турі, та все ж старт сезону дещо змазав.

Андрій ГУЛІЙ, Sport.u

«Ураган» (Ивано-Франковск) - «Кардинал-Ровно» (Ровно) - 1:1

«Ураган»: Роман Колток - Андрей Симка, Евгений Валенко, Павел Будняк, Петр Шотурма - Ильдар Макаев, Роман Кордоба, Рониньо, Сергей Якунин - Максим Павлюк, Орест Боргун, Роман Киндратив, Тарас Королишин
«Кардинал-Ровно»: Виталий Денюжкин - Виталий Танский, Сергей Поддубный, Сергей Тригубец, Андрей Черниенко - Александр Басич, Артем Фаренюк, Виталий Лисниченко, Дмитрий Сытник - Павел Дармовис, Владимир Кручок

Максим Павлюк, 27 - Андрей Черниенко, 16
Евгений Валенко, 23. - Виталий Танский, 20.

Арбитры: Сергей Дребужан (Мукачево), Игорь Якимишин (Львов)

Удары (в створ): 30 (18) - 10 (7)

УРАГАН - КАРДИНАЛ-РОВНО. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА.

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБВРДИРОВ

Sport.ua

События матча

27’
ГОЛ !
Максим Павлюк(Ураган (И.-Франковск)) метров с 4-х мощным ударом расстрелял ворота.
16’
ГОЛ !
Фаренюк прострелил после прохода по правому флангу и Андрей Черниенко(Кардинал-Ровно (Ровно)) переправил мяч в сетку.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Чемпионка Уимблдона разводится с мужем
Теннис | 23 апреля 2024, 14:18 1
Чемпионка Уимблдона разводится с мужем

Маркета Вондроушова и Штепан Шимек больше не вместе

Золотая бутса. Кейн значительно оторвался. Какое место занимает Довбик?
Футбол | 24 апреля 2024, 06:25 10
Золотая бутса. Кейн значительно оторвался. Какое место занимает Довбик?

В топ-3 также входят Серу Гирасси из «Штутгарта» и лидер «ПСЖ» Килиан Мбаппе

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.