Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 26 сентября 2013, 13:18
1031
0

Младен БАРТУЛОВИЧ: «Можно было обойтись без валидола»

Футболист «Карпат» рассказал о победе над «Севастополем» в матче 1/16 финала Кубка Украины

| Обновлено 26 сентября 2013, 13:18
1031
0
Младен БАРТУЛОВИЧ: «Можно было обойтись без валидола»
Младен Бартулович

Після кубкового матчу з «Севастополем» враженнями від гри з Інформаційним центром ФК «Карпати» поділився півзахисник «зелено-білих» Младен Бартуловіч.

«Непроста гра вийшла. «Севастополь» приїхав без групи своїх провідних гравців. Але це ще питання, що краще – грати проти основи чи проти дублерів, які виходять на поле з величезним бажанням і в яких мотивація аж зашкалює. До того ж ви самі бачили, що проти нас вийшли зовсім непогані футболісти, імена яких добре відомі в Україні. Також хочу відзначити, що і в нас вистачало молоді – Мірошниченко, Озарків, Елла, Бохашвілі... Та й в активі Костевича, Ільющенкова, Марселіньо ще немає й десяти зіграних матчів на такому рівні.

Гра вийшла важкою, але й цікавою для обох команд. Але по-іншому й бути не могло – це ж кубок, а в ньому ніхто немає права на помилку, а виграти хотіли обидві команди. Загалом гра була рівною, хоча, як на мене, ми діяли гостріше в атаці. Тому й гольових моментів у нас було значно більше. Тож виграли ми цілком заслужено, хоча й довелося добряче понервувати. В принципі, можна було обійтися й без «валідолу», адже коли б ми забили другий гол, то я думаю, на цьому б все скінчилося. А моментів для цього у нас біло більше, ніж достатньо. Ми не забивали з таких позицій, коли здавалося, що м’ячу нікуди діватися, окрім як залітати до сітки. Але кожен раз щось ставало на заваді. Серед тих, хто «відзначився» був і я.

Та все ж головне, що виграли і вийшли у 1/8 фіналу. З нетерпінням чекаємо на суперника. Кого б хотів ним бачити? А яке це має значення, від мене ж нічого не залежить, а жереб буде «сліпий». Тож ставлюся до подібних речей по-філософськи – хто випаде, з тим і будемо грати. Хотілося б тільки, щоб грали у Львові, або по-сусідству, наприклад, в Тернополі.

Наостанок хочу подякувати нашим вболівальникам, яких прийшло помітно більше, ніж на попередні ігри. Підтримка була дуже хорошою, за неї окреме спасибі. Сподіваюся, ми нікого не розчарували, хоча й без помилок, особливо при завершенні атак, не обійшлося. Однак мені здається, що ми з кожною грою додаємо. Впевнений, за підтримки не лише фанатів, а й решти вболівальників ми прогресуватимемо швидше. Тож надіюся, що в неділю на грі з «Таврією» трибуни «України» будуть заповнені. Шкода, що я через дискваліфікацію не зможу зіграти, але вірю, що хлопці й без мене візьмуть три очки», – сказав 11-й номер карпатівців.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Михаил Шаповалов
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

The Guardian: Украина может выйти в четвертьфинал Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 14:11 22
The Guardian: Украина может выйти в четвертьфинал Евро-2024

Лидерами «желто-синих» британцы считают Мудрика и Судакова

ЗИНЧЕНКО: «Не могу поверить, что это мое третье Евро. Чувствую себя старым»
Футбол | 28 марта 2024, 16:12 5
ЗИНЧЕНКО: «Не могу поверить, что это мое третье Евро. Чувствую себя старым»

Полузащитник сборной Украины прокомментировал выход команды на Евро-2024

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.