Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
816
1

Нефтяник не удержал победу в матче с Олимпиком

Донецкий «Олимпик» увозит из Ахтырки одно очко

Обидві команди розпочали гру інтенсивно і кожна з команд намагалась взяти ворота суперника. Та м’яч наче зачарований не хотів залітати у рамку. Мав гарний шанс відкрити рахунок Євген Радіонов, отримавши навіс від Руслана Левиги, та захист гостей справився зі своєю задачею і вивів м’яч за рамки штрафної. На добиванні спритнішим за всіх був Сергій Артюх, та Заурі Махарадзе зумів відбити м’яч на кутовий. Гості відповіли контратакою, і ось-ось усе мало б було завершитись логічно, та несподівано  в карний майданчик ввірвався Сергій Артюх і прямо з під ніг суперника зумів вибити м’яч на кутовий, тим самим врятувавши свою команду. На 15-й хвилині Сергій Алєксанов гарматним пострілом пробив по воротах «нафтовиків», на перешкоді снаряду став Олег Єрмак і собою закрив рамку.

Був шанс у Олександра Ситника, але Максим Лавренюк був на своєму місці. Сто відсотковий шанс втратив Руслан Левига, пробивши поруч зі штангою з двох метрів. Капітан господарів зумів врятувати ворота від неминучого голу, звівши нанівець протистояння Кирила Дорошенка з Максимом Лавренюком. В кінці першої половини матчу господарі активізувались ще більше: Артюх сильним ударом з-за меж штрафного майданчика пробив вище воріт, розігравши кутовий, Левига влучив у перекладину, Антонюк навісив м’яча з флангу, та Махарадзе зумів в стрибку його спіймати. Але наполегливість господарів досягла свого результату, на 45-й хвилині Сергій Артюх подав штрафний і Євген Радіонов головою відправив м’яча в сітку воріт донеччан.

З перших секунд другого тайму охтирчани пішли в атаку, Олег Єрмак вийшов на точку удару та м’яч зрізався і шанс було згаяно. Гості відповіли контратакою, але Максим Лавренюк був на висоті і зловив м’яча. Була нагода в Сергія Артюха подвоїти рахунок, та м’яч пройшов поруч зі штангою. На 15-й хвилині Денис Войцеховський захищаючи свої ворота порушив правила проти Сергія Алєксанова, рефері показав на одинадцятиметрову позначку. Стандарт успішно виконав Кирило Дорошенко.

Втративши перевагу «нафтовики» ринулись на штурм воріт суперника. І вже через три хвилини скориставшись гарним навісом Зайчука, Руслан Левига послав головою м’яч прямо в сітку воріт суперника, вивівши команду знову вперед. Збільшити рахунок була нагода у Євгена Радіонова та Руслана Левиги, та їх удари головою були неточними. Дуже гарний шанс випав Олександру Яровенку: вихід один-на-один з воротарем і м’яч пройшов поруч зі штангою. Зрівняти рахунок на 35-й хвилині вдалося екснападнику і екскапітану «Нафтовика» Богдану Єсипу,  який відправив свій 100-й гол в першій лізі в ворота «Нафтовика». До закінчення матчу «нафтовикам» так і не вдалося збільшити рахунок. Вже в добавлений арбітром час було проведено низку атак: Віталій Прокопченко мав дві нагоди вивести команду до перемоги, Шандор Вайда також не зумів використати свій шанс. Тож попри  всю боротьбу довелося закінчити матч з нічийним результатом.
 

«НАФТОВИК-УКРНАФТА» - «ОЛІМПІК» (Донецьк) – 2:2 (1:0)
«НАФТОВИК-УКРНАФТА»: Лавренюк, Бояринцев-к, Войцеховський, Єрмак(Разуваєв 70), Антонюк, Павелько, Артюх, Зайчук, Саванчук(Вайда 88), Левига(О.Яровенко 69), Радіонов (Прокопченко 75). Запасні: Вокальчук, Жаріков, Кісіль. Головний тренер: Євген Яровенко.
«ОЛІМПІК»: Махарадзе, Іванов-к, Огіря, Дудник, Лебедь(Єсип 68), Дитятьєв, Дорошенко, Драченко, Алексанов(Заїка 76), Волков(Семенина 59), Ситнік(Пєвнєв 90). Запасні: Жук, Орєхов, Шабан. Головний тренер: Роман Санжар.
Голи:  Радіонов(45),  Левига(63) -  Дорошенко(60 пен.),  Єсип(80).
Попередження: Зайчук(38), Саванчук(62), Лавренюк(78), Прокопченко(90+4) – Ситнік(15), Драченко(70), Єсип(81), Дудник(83), Семенина(88).

Нефтяник-Укрнефть

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
I_LOVE_UKRAINE
третя команда з Донецька в УПЛ?