Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 20 августа 2013, 12:42
2533
2

В Киеве стартует «Кубок Независимости 2013»

Футбол объединяет!

| Обновлено 20 августа 2013, 12:42
2533
2

20 серпня в Місті Спорту київського Гідропарку стартує черговий спортивний проект - товариський турнір з футболу «Кубок Незалежності 2013» за участі команд керівників та топ менеджерів Адміністрації Президента України, Кабінету міністрів України, Київської міської державної адміністрації та Генеральної прокуратури України. 
 
Початок матчів о 19.00. Матч за третє місце та фінальний турнір відбудеться 23 серпня о відповідно о 19.00 та 20.00.
 
В заявки команд увійшли відомі чиновники національного та столичного топ-рівня: з Адміністрації Президента Юрій Павленко, віце-прем’єр-міністр Юрій Бойко, міністр фінансів Юрій Колобов, міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк, міністр енергетики та вугільної промисловості Едуард Ставицький, керівник секретаріату Кабінету міністрів України Костянтин Любченко, голова КМДА Олександр Попов, голови державних адміністрацій в м. Києві -  Станіслав Прокопенко, Сергій Вітковський, Сергій Зімін.
 
Турнір присвячений Дню Державного Прапору України та Дню Незалежності України, відбудеться на одному з кращих столичних стадіонів для аматорського футболу «Гідропарк Арена» в спортивному парку Місто Спорту. 
 
Організатор турніру всеукраїнський фонд «Спорт проти наркотиків, тютюну та зловживання алкоголем». Мета заходу: додатковий раз звернути увагу чиновників та заручитись підтримкою в проведенні регулярних заходів в популяризації здорового способу життя та розбудови спортивної інфраструктури саме для аматорського та дитячого спорту в Україні і в місті Києві.
 
Місто Спорту у київському Гідропарку – це благоустроєні території футболу, баскетболу, волейболу, пляжних видів спорту, рекреації та центральний пляж міста. На протязі літа фактично кожний вихідний день відбуваються різні спортивні проекті професійного, аматорського та дитячого спорту.
 
футбол
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Ukraine_Forever
мдя
forca_uve
Пир во время чумы