Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 17 августа 2013, 14:58
2038
0

Андрей ДОНЕЦ: «Главное, что команда побеждает»

Футболист «Буковины» прокомментировал последние матчи команды из Черновцов

| Обновлено 17 августа 2013, 14:58
2038
0
Андрей ДОНЕЦ: «Главное, что команда побеждает»
Андрей Донец

В домашньому матчі чернівецької «Буковини» вдруге поспіль, після кубкового виїзного поєдинку в Сумах, голом відзначився центральний захисник «жовто-чорних» Андрій Донець. До уваги шанувальників «Буковини» - флеш-інтерв’ю з героєм команди двох останніх матчів за лаштунками гри з ФК «Полтава», який відбувся ввечері 11 серпня.

- Виходить, що від своїх партнерів ти наразі отримав естафету головного «забивали» команди. Як ти себе почуваєш у цій ролі?
- Я, звичайно, дуже задоволений тим, що двічи поспіль забиваю в матчах за «Буковину», але саме головне – це те, що команда виграє в цих матчах. Це – великий плюс! А перемога над «Полтавою» має дуже допомогти нам у психологічному плані, оскільки до цього ми ніяк не могли забити з гри, лише в кубковому матчі. Сподіваюся, що надалі забиватимуть вже всі!

- Скажи, наскільки допомогла «Буковині» перемога в матчу Кубку України проти ПФК «Суми»?
- Допомогла надзвичайно! До цього, можна сказати, що у нас була якась невпевненість, а перемога, до того ж на виїзді, до того ж «суха», зовсім змінила настрій всередині команди. Тепер ми всі віримо, що надалі справи підуть добре!

- В першу чергу кидається в очі вдала гра «Буковини» на «другому поверсі». Це помітно як під час захисних дій, так і особливо в атаці. Ви спеціально відпрацьовуєте ці моменти під час тренувань?
- Особисто я роблю це все своє життя, скільки я в футболі. Центральний захисник повинен добре грати головою як у нападі, так і в обороні. А тепер так сталося, що взагалі «Буковина» в більшості випадків загрожує суперникам саме після гри головою. Це в першу чергу заслуга нашого тренера.

Прес-служба ФСК Буковина

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.