Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1256
0

Тренер Тернополя: «Задание наивысшее – повышение в классе»

Анатолий Назаренко - о подготовке команды ко Второй лиге

Тренер ФК «Тернопіль» Анатолій Назаренко розповів про підготовку команди до нового сезону в Другій лізі, і зазначив, що перед «Тернополем» стоїть найвище завдання - підвищитися у класі.

«Тренуватися ми почали 24 червня. Заняття проходять своєрідними циклами у 5 днів, а на вихідні команда відпочиває. Тренуємося вдома на рідному стадіоні педагогічного університету. Умови тут є, газон стадіону привели у порядок, тому нам комфортно займатися». Тренуємося двічі на день. Зараз у нас розпочалася вже третя п'ятиденка і все поки що йде за планом».

«Раніше ми зіграли зі збірною Тернопілля з футболу, яку обіграли з рахунком 1:0. А нещодавно на спаринг нас запросила луцька «Волинь», яка виступає у Прем'єр-лізі. Звісно, що результат неприємний («Волинь» перемогла за рахунком 7:2 - прим. ред.), але з цього трагедії аж ніяк не робимо. Це була тренувальна гра, результат якої не має абсолютно ніякого значення».

«Склад зберегти нам вдалося повністю, але шукаємо підсилення. Ми повернули у команду Віталія Богданова, який вже раніше грав за нас. Дуже багато футболістів телефонують та просяться на оглядини. Є у нас хлопці з Рівненської, Закарпатської, Хмельницької та Чернівецької областей. У нас хочуть грати, як досвідчені виконавці, так і молоді гравці».

«Оскільки за регламентом у Першу лігу виходять 4 команди, то ми маємо великі шанси підвищитися у класі. Будемо робити все, аби вже з наступного року ми були у Першій лізі», - додав Назаренко.

Чемпіонат України з футболу серед команд Другої ліги розпочинається 14 липня. ФК «Тернопіль» за календарем цей тур пропускатиме.

20minut.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.