Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Первая лига
|
1761
0

Ураган-2 повернувся з відпустки

Друга команда івно-франківського клубу незабаром вирушає на перший збір

Ураган-2 повернувся з відпустки

Минулий сезон був дебютним для команди тренерів та гравців «Урагану-2», тому після насиченої роботи, гравці отримали заслужені канікули. Але попри те, що літо триває і відпустки в самому розпалі, для дублерів вакації вже закінчилися. Хлопці повернулися з відпочинку і одразу розпочали тренування.

Клубна прес-служба відвідала перше тренування «ураганівців» після літніх вакацій, поспілкувалася із головним тренером Іваном Скіцком і футзалістами, які, в свою чергу, поділилися враженнями від відпочинку.

«Впродовж сезону люди працюють, тому, звичайно, їм потрібна відпустка, повноцінна релаксація. Хлопцям, безумовно, канікули пішли на користь, вони відпочили і з новими силами повернулися до тренувань», - зазначив Іван Скіцко. Гравці, безперечно, підтримали свого наставника. Василь Кучера, голкіпер команди, розповів, що відпочинком задоволений, бо встигав і на річку ходити, і на риболовлю, збирав в лісі гриби, допомагав батькам по господарству, і при цьому не забував про тренування.

А от Юліан Горбатий зізнався, що весь час провів за навчанням. Він сумлінно здавав заліки та екзамени в Прикарпатському університеті, в якому навчається одразу на двох факультетах - фізичному вихованні та іноземних мовах. Завірив, що все здав успішно. Не менш насичені канікули були і в Павла Миколюка, який закінчив Львівський технічний університет і став дипломованим дизайнером меблів.

Та, незважаючи на час канікул, кожен із дублерів перед відпусткою отримав індивідуальне завдання. Тому всі хлопці, попри нелегкість виконання поставлених цілей, повернулися з відпочинку в нормальній фізичній формі. Це підтвердив і медичний огляд. Головний тренер, в свою чергу, зауважив, що цього тижня запланований «втягуючий» цикл. Основний акцент на фізичні навантаження тренери будуть робити вже з понеділка, 8 липня, на зборах в Одесі.

На чорноморському узбережжі, а саме в курортному містечку Кароліно-Бугаз, особлива увага приділятиметься функціональній підготовці команди. По приїзду додому запланований двотижневий цикл в режимі дворазових тренувань з акцентом на техніко-тактичне вдосконалення навиків футзалістів. Також одним з етапів підготовки до сезону стане турнір «Кубок Бескидів», який пройде з 21 по 24 серпня в Польщі, де кращі гравці дублю приєднаються до основи «Урагану». Після того команда тренуватиметься в режимі тижневих циклів на домашньому майданчику.

Декому з гравців випаде шанс проявити себе та набратися досвіду у майстрів. Так, троє гравців, а це - Тарас Рудавець, Ігор Корсун та Юліан Горбатий здобуватимуть досвід та майстерність на тренувальних зборах з «основою». А ось кращий бомбардир першолігової команди Орест Боргун приєднається до основного «Урагану» вже у якості повноправного гравця головної команди.

Торкнулися «Урагану-2» наступні кадрові зміни. Клуб завершив співпрацю з Максимом Скоровим і Василем Красієм. Втім, ряди команди поповнилися дев'ятьма новачками, які наразі перебувають на перегляді. До них тренерський штаб ще придивляється, хоча вже незабаром - після приїзду з Одеси з'ясується, хто залишиться та хто саме сформує кістяк команди. Насамкінець Іван Скіцко додав: «Зараз не хочу нікого виокремлювати, всі хлопці стараються, у всіх горять очі, бачу бажання працювати, що неймовірно мене тішить».

Дарія ТИЖБІРЯК, Олена ЯЦИНОВИЧ, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.