Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Олимпийские игры
| Обновлено 22 декабря 2023, 02:37
1755
0

На Донеччині відсвяткували Олімпійський день

Однією з родзинок стало проведення футбольного матчу між ветеранами і журналістами

| Обновлено 22 декабря 2023, 02:37
1755
0
На Донеччині відсвяткували Олімпійський день

21 червня, на території парку ім. Ленінського комсомолу відбулося спортивне свято «Олімпійський день», присвячене створенню Міжнародного Олімпійського Комітету.

В урочистому відкритті «Олімпійського дня» взяли участь заступник голови Донецької облдержадміністрації Тамара Лук'янчук, начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Віктор Кірбаба, голова Донецького обласного відділення Національного олімпійського комітету України Анатолій Кучеров, начальник управління з фізичної культури і спорту МОН України Тетяна Дубревська, голова комісії Донецької обласної ради з питань молодіжної політики, фізичної культури і спорту Василь Бубка, начальник комітету з фізичної культури і спорту Донецької міської ради Сергій Козлов, відомі олімпійці області – Валерій Подлужний, Ніна Зюськова, Віктор Звягінцев, Ірина Ліщинська.

Справжнє свято включало показові номери, з якими виступили спортсмени з гирьового спорту, панкратіону, акробатики, гімнастики, а також з велосипедного спорту (велотріал).

Донецьке обласне відділення Національного олімпійського комітету України подбало про те, щоб у цей день ніхто не сумував і знайшов собі заняття до душі й зумів себе відчути справжнім олімпійцем. Так, мешканців Донецька і гостей порадувало: привітання від чемпіонів та призерів Олімпійських ігор, символічний забіг по Парку культури і відпочинку ім. Ленінського комсомолу, кулачні бої, гирьовий жонглювання, акробатичні піраміди, виступи з велотріалу, також відвідувачі змогли почути виступ групи «Барабанда».

Однією з родзинок Олімпійського дня стало проведення футбольного матчу між ветеранами футбольного клубу «Шахтар» і журналістами на стадіоні «Смолянка».

Кульмінацією свята став масовий забіг на 800 м, учасниками якого стали представники дитячо-юнацьких спортивних шкіл, навчальних закладів усіх рівнів, ветерани спорту, люди з обмеженими фізичними можливостями – загалом близько 2 000 осіб.

НОК

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.