Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2674
1

Сергій ПІДДУБНИЙ: «Ця перемога ніякої втіхи не має»

«Ураган» - «Кардинал-Рівне» - 2:3. Післяматчеві коментарі

Сергій ПІДДУБНИЙ: «Ця перемога ніякої втіхи не має»

Сергій ПІДДУБНИЙ, головний тренер «Кардинал-Рівне»:

- Перший тайм ми грали погано, а другий ще гірше. Але в футболі буває, що виграють не ті, хто ліпше грає. Ми перемогли, завоювали три очки, так би мовити закінчили сезон на мажорній ноті. Але для нас ця перемога ніякої втіхи не має, адже ми не потрапили у фінальну четвірку. Ми перемогли, бо у нас було більше удачі. Та ліпше б ця удача була присутня на матчі в Луганську, коли ми показували хорошу гру, а нам банально не щастило. Сьогодні до нас ця фортуна повернулася, але вже пізно.

- Чи є вже якісь плани у «Кардиналу» на наступний сезон?
- Зараз в команді лишилось п'ять гравців. Ще чотирьох ми переглядаємо й думаємо - чи залишати їх в команді. Все залежить не тільки від мене, але й від президента клубу, адже у нас команда не рівня «Урагану» чи «Енергії». Ми рахуємо кожну копійочку і дивимося - чи можна гравця утримувати. Поки є домовленість з декількома гравцями, щоб посилитися. Але я не буду поки нічого казати конкретного, подивимося як буде далі. Закінчиться цей сезон й буде вирішуватися, що до чого. Поки передивляємося гравців, які під питанням в команді. Я низкою гравців не задоволений, старання ніби є, бажання також, але майстерності немає. Фінансове становище у нас не найкраще, тому думаємо, хто може лишатися в команді. Загалом, завдання на сезон не виконано, ми не потрапили в четвірку, а це означає, що слідують певні висновки.

- Будете спостерігати за матчами плей-офф і чи є у вас команда-фаворит?
- Фаворитами є «Ураган» та «Енергія». Але буду вболівати за одну команду, не хочу говорити за кого саме, не буду наживати собі ворогів (жартуючи).

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер «Урагану»:

- Ви самі усе бачили. Перед матчем ми говорили, що дамо пограти усім, адже потрібно зрозуміти - на кого можна розраховувати в плей-офф. У нас залишився тиждень на підготовку, проте є люди, на яких я все ж не буду розраховувати. Можливо лише у крайньому випадку. Так, вони нічого і не вирішують, але перш за все у команди повинна бути жага до перемоги. Якщо починаєш викладатися на півсили - гра втрачається.

Я планував спокійно подивитись матч і не нервувати, але так не вийшло. Були люди, яких можна було б замінити, та ми спеціально давали можливість грати. У вівторок ми будемо переглядати відео, тоді вони самі переконаються - хто на що награв. А те, що ми пропускаємо чотири в три, за нашої чисельної переваги - це взагалі парадокс. Все, що ми не забили - це наслідок того, що ми награли сьогодні. Тому «Кардинал» переміг заслужено.

- Закінчилися інші матчі 28-го туру й зрозуміло, що «Урагану» доведеться грати з «ЛТК». Як ви можете оцінити такий перебіг подій?
- Нам не має значення з ким грати. Головне, в якій формі ми підійдемо до цих ігор. Якщо ось так як сьогодні, то нам і на «Львівхолод» не варто було б виходити. У нас є тиждень на підготовку, який усе і покаже.

- Чому Павел Будняк не грав сьогодні?
- Павел травмований. Не знаю, чи відновиться він за тиждень.

Дарія ТИЖБІРЯК, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Power
шурак бай-бай? макс на заслужену пенсію? хто ще?